Grilio rinkinys Daržovės Figūrėlės BBQ Party 37 vnt.

Grilio rinkinys Daržovės Figūrėlės BBQ Party 37 vnt.

11,58 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Grilio rinkinys Daržovės Figūrėlės BBQ Party 37 vnt.

Grilio figūrėlių rinkinys vaikams, kuris leis vaikams pasijusti tikrais grilio šefais. Pagrindinis rinkinio elementas - tikroviška kepsninė su ugnies imitacija, kuri suteikia autentiškumo ir smagumo. Vaikai gali smagiai kepti įvairius skanėstus ant grotelių ir kartu grožėtis virš kepamo maisto kylančiomis liepsnomis.

Rinkinyje yra daugybė kepsninėje kepamo maisto figūrėlių, įskaitant iešmelius, dešreles, kepsnius, krevetes, žuvį ir daržoves. Kiekviena iš jų pagaminta su dėmesiu detalėms, todėl atrodo tikroviškai ir skatina kurti įvairius patiekalus. Be pagrindinių patiekalų, rinkinyje taip pat yra įvairių priedų, pavyzdžiui, padažų, garstyčių, kečupo ir salotų, kurie papildo ant grotelių kepamų patiekalų skonį ir aromatą. Žaidimas kepsnine ne tik suteikia pramogą, bet ir turi edukacinę vertę. Vaikai, apsimesdami, kad rengia barbekiu vakarėlį, gali mokytis apie įvairių rūšių maistą, sveiką mitybą ir lavinti socialinius įgūdžius.

Grilio figūrėlių rinkinys vaikams yra puikus būdas lavinti vaizduotę ir kūrybiškumą, kartu suteikiant daug džiaugsmo ir linksmybių. Tikroviškos kepsninės su ugnies imitacija ir įvairiais patiekalais bei priedais leis kiekvienam vaikui pasijusti tikru grilio šefu. Tai puiki dovana mažiesiems kulinarijos mėgėjams, kuri suteiks valandų valandas nerūpestingų pramogų ir nepamirštamų akimirkų.

Rinkinio turinys:
- Grilis
- 10 iešmelių
- kečupas
- alyvuogių aliejaus
- du prieskoniai
- du gėrimai
- trys padėklai
- replės
- lėkštė
-vištienos
- pomidorų, baklažanų, pomidorų su salotomis
- 5 rūšių mėsos
- originali pakuotė


Pakuotės dydis:
50 cm x 31 cm x 6 cm


Produktas turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
66 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991014959