Medinė 3D erdvinė dėlionė "Fly Spatial Puzzle" 24 elementų derinys-TEST, Puzzle-e-vaikas

Medinė 3D erdvinė dėlionė "Fly Spatial Puzzle" 24 elementų derinys

3,44 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Medinė 3D erdvinė dėlionė "Fly Spatial Puzzle" 24 elementų derinys

Musė iš medinių 3D erdvinių dėlionių! Tai įdomi ir edukacinė patirtis, kuri sujungs jūsų vaiką su kūrybiniu darbu, lavins erdvinę vaizduotę ir rankų darbo įgūdžius. Mūsų medinis modelis sukurtas sistemingai išspaudžiant elementus iš išpjautų medinės faneros lakštų ir sujungiant juos pagal pridedamą vaizdinę instrukciją.

Surinkimo procesas ne tik žavus, bet ir mokomasis. Vaikas brėžiniuose randa skaičių poras ir sujungia tuo pačiu skaičiumi pažymėtas dalis, o tai lavina jo loginius įgūdžius ir problemų sprendimo gebėjimus. Jei reikia, išpjautų elementų kraštus galima nugludinti švitriniu popieriumi, o tai moko vaiką tikslumo ir kruopštumo.

Norėdami užtikrinti nuolatinį elementų sujungimą, galime naudoti specialius medžio klijus, todėl modelis tampa tvirta konstrukcija, paruošta tolesniam žaidimui. Surinkę modelį vaikai gali pridėti savo asmeninių kūrybinių akcentų, nudažydami jį modeliavimo dažais, taip suteikdami laisvę išreikšti savo vaizduotę ir skonį.

Mūsų žaislas yra ne tik pramoga, bet ir vertingas mokymosi elementas. Jis padeda jauniesiems statybininkams ir architektams susipažinti su įvairiomis medžiagomis ir konstravimo metodais, o tai gali prisidėti prie jų mokslinių interesų ugdymo. Tai puiki veikla, padedanti vaikams mąstyti, kurti statinius ir konstrukcijas, kartu lavinant erdvinę vaizduotę ir rankų darbo įgūdžius.

Kviečiame susipažinti su mūsų plačiu 3D medinių dėlionių asortimentu ir kartu su mumis kurti bendrus mokymosi nuotykius savo vaikui. Suteikite savo vaikui galimybę atskleisti savo potencialą ir suteikite jam pramogą, kuri yra ne tik smagi, bet ir lavinanti!

Pakuotės dydis:

31 cm x 22 cm x 0,5 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 6 metų vaikams.

GTIN13
89 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905884450048