LILLIPUTIENS - Medinė manipuliacinė lenta Ugniagesių automobilis Rhino Marius 9 m+-Mediniai-e-vaikas

LILLIPUTIENS - Medinė manipuliacinė lenta Ugniagesių automobilis Rhino Marius 9 m+

52,64 €
LILLIPUTIENS - Medinė manipuliuojamoji lenta gaisrinis automobilis Rhino Marius žaislas vaikams nuo 9 mėnesių. Puikiai tinka kaip dovana. Tvirtai pagamintas ir saugus, jis skatina vaikų vaizduotę.
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Belgijos prekės ženklo "Lilliputiens" medinė manipuliacinė lenta iš kolekcijos "Marius Rhinoceros" yra puikus daugiafunkcis pramogų ir mokymosi šaltinis smalsiems mažyliams. Žaislas turi daugybę funkcijų: ant ugniagesio kopėčių viršaus yra skambutis, takelis-kalnelis su judančiu mediniu tukanu, kilpa su 3 judančiais kamuoliukais, 2 mygtukais, kuriuos galima pasukti, ir 2 mygtukais, kuriuos galima paspausti, besisukantis elementas su ugniagesio gyvatės ir po ja paslėptų džiunglių draugų atvaizdu, 2 besisukančius blokelius ant metalinio strypo su išdėliojamais paveikslėliais, veidrodėlį ir Marių raganosį - minkštą pliušinį žaislą ant virvutės su šnarančia folija, kurį galima įdėti į specialią kišenę. Ugniagesių automobilio formos lenta turi 3 "Velcro" užsegimus (šonuose ir viršuje), todėl ją galima pritvirtinti, pavyzdžiui, prie lovytės rėmo. Žaislas yra tvirtai pagamintas ir visiškai saugus. Jis nudažytas saugiais vandens pagrindo dažais ir praturtintas keliais minkštais elementais, pagamintais iš skirtingų raštų ir tekstūrų medžiagų. Jis stebina ir skatina vaikų vaizduotę. Jis lavina rankų ir akių koordinaciją ir smulkiąją motoriką (griebti, minkyti, įdėti, išimti, pasukti, slysti, spausti), aktyvina klausos pojūtį (skambėjimas, šiugždesys), taip pat gali būti puikus pretekstas kalbėti apie saugumo taisykles.

Puikiai tinka dovanoti.

saugu nuo 0+

rekomenduojamas amžius: 9 m +

medžiaga: medis, poliesteris, metalas

dizainas: Belgija

pakuotės matmenys: įpakavimas: 29,5 x 22,5 x 1 cm

gaminio svoris: 0,18 kg

sauga ir kokybė: EN71, CE, ASTM, ISO 9001

"Lilliputiens" yra Belgijos prekės ženklas, kurį 1995 m. įkūrė du aistringi vietinių vaikų gaminių entuziastai. Prekės ženklo kūrybinę komandą daugiausia sudaro mamos, kurios žino, kaip rasti geriausius atsakymus į vaikų poreikius, ir geriausiai išmano, ko mažieji tikisi iš žaislų kitais savo raidos etapais. Štai kodėl "Lilliputiens" gaminiai niekada nebūna tik tokie, kokie atrodo iš pradžių. Kiekvienas jų turi paslėptų funkcijų, stebina, žadina smalsumą ir skatina naujus atradimus. Minkšti, nuostabiai spalvingi ir teigiamų emocijų kupini žaislai, pagaminti ant audinio pagrindo, išsiskiria išskirtine kokybe ir užburiančiu kūrybiškumu. Prekės ženklo idėja - pasitelkiant nepaprastus žaislus pasiūlyti tėvams padėti užauginti kūrybingą ir atvirą kartą.
Jei ieškote stimuliuojančių, gražių ir visiškai saugių žaislų su nuostabiomis detalėmis, kurios džiugins ne tik vaikus, bet net ir jus, atraskite "Liliputiens"!

Liliputiens - mažų stebuklų kupinas pasaulis.

Lilliputiens
5414834831801
6 Prekės

Charakteristikos

Kolor
Multicolor
Wysokość towaru w centymetrach
1
Długość towaru w centymetrach
29,5
Szerokość towaru w centymetrach
22,5
Towar
Zapytaj
Overall weight in grams
106.33
Type
Drewniana tablica manipulacyjna Wóz strażacki Nosorożec Marius

Specifinė nuoroda

ean13
5414834831801