"pasidaryk pats" šlifuoklio rinkinys Akumuliatorių priedai-LEANTOYS-e-vaikas

"pasidaryk pats" šlifuoklio rinkinys Akumuliatorių priedai

19,08 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

"pasidaryk pats" šlifuoklio rinkinys Akumuliatorių priedai

"Pasidaryk pats" rinkinyje yra reikalingiausi įrankiai paprastiems buities darbams atlikti. Dabar kartu su tėčiu jūsų mažylis gali pradėti meistrauti. Žaisdami su pateiktu rinkiniu teigiamai paveiksite vaiko vystymąsi. Mažylis ne tik jausis atsakingas, bet ir žaisdamas palaikys savo vystymąsi. Jis išmoks pagrindinių remonto darbų, lavins rankų darbo įgūdžius, tikslumą ir loginį mąstymą. Žaidimas yra itin įtraukiantis.

Įrankiai yra puikiai pagaminti ir ištobulinti, pagaminti tik iš plastiko. Viduje yra 13 detalių, skirtų mažam meistravimui. Toks žaislų rinkinys taip pat leis kartu dirbti garaže ar sode, kur kiekvienas galės naudotis pritaikytais įrankiais.

Šlifuoklis turi raudoną rankeną su juodos spalvos elementais, paspaudus mygtuką ant rankenos, diskas pradeda suktis. Jis pagamintas iš plastiko, kuris lemia nedidelį atskirų komponentų svorį. Rinkinyje taip pat yra trys keičiami diskai su įvairia apdaila. Nuo dulkių apsaugo kaukė ir akiniai, todėl nepamirškite to!

Sėkmingas žaidimas garantuotas!

Rinkinio turinys:

- šlifuoklis

- apsauginiai akiniai

- 3 diskai

- rankena

- kaukė

- pirštinės

- du mediniai

Šlifuoklio matmenys:

26 cm x 10 cm x 5 cm

Pakuotės matmenys:

43 cm x 37 cm x 9 cm

Rinkinys tinka vyresniems nei 3 metų vaikams. Žaislai turi CE sertifikatą ir atitinka EN 71. Malūnėlis maitinamas trimis 1,5 V AA tipo baterijomis, kurios į komplektą neįtrauktos.

1360056697
40 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905323215535