Meškiukas miegantis Šviesos garsai Nakties ir dienos režimas Rudas-LEANTOYS-e-vaikas

Meškiukas miegantis Šviesos garsai Nakties ir dienos režimas Rudas

21,65 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Meškiukas miegantis Šviesos garsai Nakties ir dienos režimas Rudas

Pliušinis miegantis meškiukas - tai nepaprastas žaislas, kuriame puikiai dera funkcionalumas ir žavesys kūdikiui. Turėdamas du režimus - dienos ir nakties - šis meškiukas siūlo visapusišką pramogą ir miego palaikymą visą parą.

Dienos režimu meškiukas tampa linksmu žaidimų draugu, kuris praskaidrina mažylio dienas linksmomis melodijomis ir spalvingomis švieselėmis. Dėl garsų ir spalvų įvairovės jis skatina aktyviai žaisti ir stimuliuoja vaiko pojūčių bei vaizduotės vystymąsi. Jūsų mažylis gali mėgautis interaktyviomis pramogomis, kurių metu meškiukas tampa ne tik talismanu, bet ir nuotykių draugu.

Tačiau atėjus vakarui meškiukas persijungia į naktinį režimą ir tampa nepakeičiamu sąjungininku užmigimo ceremonijos metu.

Iš aukščiausios kokybės minkštos medžiagos pagamintas meškiukas suteikia ne tik pramogą, bet ir komfortą bei saugumą švelniai kūdikių odelei. Pripildytas minkštos medvilnės, jis yra puikus draugas, kurį galima glausti ir mylėti, todėl niekada nenuobodžiausite.

Be to, šis žavus pliušinis meškiukas sukurtas atsižvelgiant į paprastą naudojimą ir saugumą. Dėl elegantiškos pakuotės tai taip pat yra puiki dovanos idėja bet kuriam kūdikiui, kuris iš pirmo žvilgsnio pamils šį pliušinį meškiuką.

Pliušinis meškiukas ne tik linksmina ir ramina, bet ir padeda vaikui vystytis, nes stimuliuoja pojūčius, vaizduotę ir gebėjimą susikaupti bei atrasti pasaulį. Tai nepakeičiamas kiekvieno mažylio palydovas, kuris kasdien rūpinasi jų gerove ir malonumu.

Meškiukas maitinamas 3x 1,5 V AAA tipo baterijomis, kurios į rinkinį neįeina.

Meškiuko matmenys:

25 cm x 22 cm x 16 cm dydžio meškiuko matmenys: 25 cm x 22 cm x 16 cm

Pakuotės dydis:

31 cm x 22,5 cm x 20 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vaikams nuo pirmųjų gyvenimo mėnesių.

1360056697
19 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991017073