Pliušinė voverė Interaktyvus edukacinis migdukas "Cuddly Melodies-Miegui, Migdukai ir karuselės, Miego žaislai-e-vaikas

Pliušinė voverė Interaktyvus edukacinis migdukas "Cuddly Melodies

11,36 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Pliušinė voverė Interaktyvus edukacinis migdukas"Cuddly Melodies

Pliušinė interaktyvi voverė yra žavus gyvūnas, kuris tikrai pradžiugins kiekvieną vaiką. Pagamintas iš itin minkštos ir malonios liesti medžiagos, šis pliušinis žaislas puikiai tinka prisiglausti.
Ant balto voverės pilvo yra trys spalvoti mygtukai, kurių kiekvienas atlieka skirtingą funkciją: Geltonas mygtukas: Juo įjungiama ir keičiama melodija. Vaikas gali rinktis iš įvairių melodijų, kurios paįvairins jo laiką. Raudonas mygtukas: Įjungiama miego melodija, puikiai tinkanti vakariniam nurimimui ir geram nakties miegui. Žalias mygtukas: Skamba žodžiai "mama", "tėtis" ir linksmas vaiko juokas, todėl žaislas tampa dar interaktyvesnis ir patrauklesnis mažyliui. Įjungimo / išjungimo mygtukas: Šis mygtukas, taip pat esantis ant pilvuko, įjungia ir išjungia žaislą, taupydamas bateriją, kai voverė nenaudojama.


Pliušinė voverytė yra labai maloni liesti, todėl vaikai noriai ją apkabina. Dėl įvairių garsų ir melodijų žaislas padeda lavinti vaiko pojūčius ir teikia daugybę valandų džiaugsmo. Tai idealus žaislas patiems mažiausiems, kuriame derinama mielo žaislo ir interaktyvaus žaidimų draugo funkcija.

Pliušinė voverė ne tik linksmina ir ramina, bet ir palaiko vaiko vystymąsi skatindama pojūčius, vaizduotę ir gebėjimą susikaupti bei atrasti pasaulį. Tai nepakeičiamas kiekvieno mažylio palydovas, kasdien besirūpinantis savo gerove ir malonumu.

Voverės matmenys:

30 cm x 13 cm x 24 cm

Pakuotės dydis:

27cm x 19cm x 12cm

Garso efektai maitinami dviem 1,5 V AAA tipo baterijomis, kurios į rinkinį neįeina.

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vaikams nuo pirmųjų gyvenimo akimirkų.

1360056697
35 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991014423