"Masterkidz Montessori" medinis sensorinis rūšiuoklis, derinantis garsus-Žaislai, Lavinamieji žaislai, Kiti lavinamieji žaislai-

"Masterkidz Montessori" medinis sensorinis rūšiuoklis, derinantis garsus

53,90 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Aštuoni mediniai kubeliai, kurie kratant skleidžia skirtingus garsus. Vaikams siūloma suporuoti kubelių poras, skleidžiančias tą patį garsą. Rinkinyje taip pat yra tuščias kubas, į kurį galima įdėti bet kokius daiktus: pvz., smėlį, akmenukus, mažas kaladėles, kad pamatytumėte, kokį garsą jie skleis pakratyti.

Savybės:

  • - Vaikų jutiminis vystymasis yra labai svarbus ankstyvojo ugdymo klausimas. Naudodami "Masterkidz" rūšiuoklę vaikai galės lavinti savo klausą ir ugdyti svarbius įgūdžius.
  • - Rinkinį sudaro lenta ir aštuoni mediniai kubeliai, kurie kratant skleidžia skirtingus garsus. Vaiko užduotis - surikiuoti kubelius poromis, nurodant jų skleidžiamus garsus. Reikia surasti poras kubelių, skleidžiančių tą patį garsą.
  • - Papildoma žaislo funkcija - užpildyti tuščią kubą bet kokia medžiaga ir pažiūrėti, kokį garsą jis skleis. Raginame pabandyti jį užpildyti smėliu, mažais plastikiniais žaisliukais ir akmenukais, kad pamatytumėte, kaip skiriasi garsai jį kratant.
  • - Mokomasis žaislas vaikams pagamintas iš medžio. Rinkdamiesi "Masterkidz" medinius žaislus, rūpinatės aplinka ir mažinate plastiko atliekų susidarymą.

Masterkidz žaislai yra aukštos kokybės, patvarūs ir saugūs mediniai lavinamieji žaislai. Sukurti ir pritaikyti skirtingiems vaikų raidos etapams. Kūrybiški, kupini nuotykių ir edukacinių elementų - tai pagrindiniai šio prekės ženklo žaislų privalumai. Neįkainojama parama Montessori metodui. Geriausias pasirinkimas namams, vaikų darželiui, viešbučiui ar restoranui. Sukurkite tobulą žaidimų zoną arba didelio formato edukacinę sieną. Siūlomos sieninės ir mobiliosios lentos. Apšviesti stalai, dažų žaidimų skydai. Teminiai edukaciniai moduliai ir dar daugiau. Nuostabus priedų skaičius ir neribotos kūrybinio žaidimo galimybės.

Masterkidz
LEK-MK08800
8 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
6955920008800