Linksmosios vaikiškos dėlionės 3+ Kūrybinis žaislas + rašiklis + 4 antspaudai + 4 spalvų piešiniai

Linksmosios vaikiškos dėlionės 3+ Kūrybinis žaislas + rašiklis + 4 antspaudai + 4 spalvų piešiniai

15,32 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Aprašymas Švytuoklinis rašiklis ir antspaudai - tikra pramoga mažiesiems (HM1309A)


Švytuoklinis rašiklis pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, turi patogią rankenėlę ir rašiklį ant praktiško laido. Rašymo plotas yra baltos spalvos. Kairėje pusėje yra 4 įvairių formų antspaudai, kurie padidina edukacinę pramogą.


Po piešimo sritimi yra slankiklis, kurį pajudinus piešiniai ištrinami. Piešimo srityje yra 4 spalvų fonas (geltona, mėlyna, raudona, žalia). Piešiame specialiu rašikliu, esančiu kairėje plunksnakočio pusėje.


Plunksnakotis pritvirtintas prie praktiškos virvutės, kad jo nepamestume per žaidimo šėlsmą. Zenopilotas sukurtas taip, kad vienu metu skatintų vaiko vystymąsi keliais lygiais. Šis daugiafunkcinis lavinamasis žaislas vienu metu lavina vaiko vaizduotę, koncentraciją ir motorinę koordinaciją.


Žaisdamas mažylis mokosi loginio mąstymo, spalvų ir formų atpažinimo. Žaislinė lentelė leidžia mūsų vaikams žaisti savarankiškai, saugiai ir kūrybiškai. Visas rinkinys supakuotas į spalvingą ir patrauklią dėžutę, idealiai tinkančią dovanai.
Matmenys


Piešimo ekrano matmenys apie 15,5 cm x 21 cm. Žaislo matmenys apie 29 cm x 37 cm x 3 cm. Pakuotės matmenys apie 31,5 cm x 37,5 cm x 5 cm.
ZKP.HM1309A
20 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5903864902433