Vandens kilimėlis vaikams 3+ Dingstantys piešiniai Kūrybinis žaislas + 2 rašikliai + 4 šablonai

Vandens kilimėlis vaikams 3+ Dingstantys piešiniai Kūrybinis žaislas + 2 rašikliai + 4 šablonai

12,75 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją


Aprašymas VANDENS KILIMĖLIS + PRIEDAI (LT3932)




Norėtume jums pristatyti nuostabų, pasakiškai spalvingą vandens kilimėlį su priedais. Kilimėlis pagamintas iš malonaus liesti audinio, kurį galima lengvai sulankstyti. Skirtingai nei popieriaus lapai, kilimėlį galima naudoti pakartotinai. Pieškite ant jo paviršiaus vandens pagrindo markeriu, kad sukurtumėte spalvingą piešinį, tada palaukite 5 minutes, kol kilimėlis vėl bus paruoštas naudoti. Be to, rinkinyje yra šablonai su įvairiais piešimo elementais.





Kilimėlis sukurtas taip, kad skatintų vaiko vystymąsi keliais lygiais vienu metu. Žaisdamas mažylis mokosi loginio mąstymo, formų ir spalvų atpažinimo. Kilimėlis leidžia mūsų vaikams žaisti savarankiškai, saugiai ir kūrybiškai. Solidus atlikimas ir pasakiškos, draugiškos spalvos patrauks kiekvieno vaiko dėmesį. Žaislas skirtas vaikams nuo 3 metų ir turi CE sertifikatą. Visas rinkinys supakuotas į spalvingą "lagamino" tipo pakuotę, puikiai tinkančią dovanai.
Matmenys










Matmenys: - aukštis apie 49 cm, - plotis apie 73 cm, - piešimo paviršius apie 36 cm x 56 cm, - didesnis rašiklis apie 12,5 cm x 2,5 cm, - mažesnis rašiklis apie 10 cm x 2 cm, - trafaretas apie 17,5 cm x 12,5 cm. Pakuotės matmenys: - aukštis apie 38 cm, - plotis apie 60 cm, - gylis apie 4 cm.
Rinkinio turinys
-


didelis išlankstomas vandens kilimėlis, - 2 vandens žymekliai, - 4 uždengimai su piešimo šablonais (raidės, skaičiai, geometrinės figūros), - instrukcija.
ZKP.LT3932
237 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5903864902457