Vandens kilimėlis su priedais vaikams 3+ Kūrybinis žaidimas + 2 rašikliai + 16 trafaretų

Vandens kilimėlis su priedais vaikams 3+ Kūrybinis žaidimas + 2 rašikliai + 16 trafaretų

9,94 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Aprašymas VANDENS MATAS + 2 žymekliai + piešimo pagalvėlės / piešimo šablonas + šablonas (CQ123-1)




Kilimėlis pagamintas iš malonaus liesti audinio, kurį lengva sulankstyti. Skirtingai nei popieriaus lapą, kilimėlį galima naudoti pakartotinai. Pieškite ant jo paviršiaus vandens pagrindo žymekliu ir sukurkite spalvingą piešinį, tada palaukite iki 10 minučių, kol kilimėlį vėl bus galima naudoti. Be to, rinkinyje yra šablonai su įvairiais piešiamais elementais.



Kilimėlis sukurtas taip, kad vienu metu skatintų vaiko vystymąsi keliais lygiais. Žaisdamas mažylis mokosi loginio mąstymo, formų ir spalvų atpažinimo. Kilimėlis leidžia mūsų vaikams žaisti savarankiškai, saugiai ir kūrybiškai. Tvirtas atlikimas ir pasakiškai draugiškos spalvos patrauks kiekvieno vaiko dėmesį.
Rinkinio turinys
-


didelis išlankstomas vandens kilimėlis, - 2 dideli vandens smėliai, - 16 plastikinių kaladėlių su piešimo šablonais (raidės, skaičiai, paveikslėliai, figūros), - popieriaus piešimo šablono pavyzdys su paprastais piešiniais.
Matmenys


-



kilimėlis apie 87 cm x 69 cm, - piešimo paviršius apie 56 cm x 42 cm, - rašiklis apie 12,5 cm, - šablonai apie 11 cm x 11 cm, - pakuotė apie 45 cm x 35 cm x 5 cm.
ZKP.CQ123-1C
761 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5903864902464