Didelė dvipusė lenta vaikams 3+ Mėlyna + Magnetinė kreidinė lenta + Priedai

Didelė dvipusė lenta vaikams 3+ Mėlyna + Magnetinė kreidinė lenta + Priedai

53,16 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją


Aprašymas Didžiulė dvipusė lentelė + priedai, mėlyna [675]


Lenta turi baltą magnetinę pusę ir kreidinę pusę. Baltoje pusėje galima rašyti pridedamais rašikliais, o paskui nuvalyti dažus kempinėle. Baltoji pusė taip pat naudojama spalvotiems magnetams, pridedamiems prie rinkinio, pritvirtinti.


Baltojoje pusėje taip pat yra specialūs spaustukai popieriaus lapams, ant kurių galima piešti, pritvirtinti. Juodoje, kreidinėje pusėje galima piešti kreida. Prie rinkinio pridedama speciali rankena kreidai laikyti; ji neleidžia kreidai lūžti ir saugo švarias mūsų mažųjų rankas.




Prie juodosios pusės taip pat galima pritvirtinti magnetus. Lentą galima pasukti 360 laipsnių kampu, ji kruopščiai pagaminta. Visos briaunos suapvalintos, kad būtų užtikrintas saugus naudojimas. Rinkinį lengva surinkti ir išardyti. Surinkimo instrukcijos pateikiamos ant pakuotės.




Rinkinys turi rankenėlę, kad būtų lengva perkelti iš vienos vietos į kitą. Visas rinkinys supakuotas į spalvingą "lagamino" tipo dėžutę. Švelnių pastelinių spalvų. Žaislas skirtas vaikams nuo 3 m. Dėka lentos žaisdamas vaikas lavins vaizduotę, koncentraciją ir rankų darbo įgūdžius.
Rinkinio turinys
-




reguliuojama, 360 laipsnių kampu besisukanti lenta, - lentynėlė priedams, - tvirtinimo varžtai, - 2 plastikiniai puodeliai, - trinami žymekliai, - 12 spalvotų kreidos gabalėlių,
-


kreidos laikiklis su balta kreida viduje, - 12 spalvotų magnetų (2 x rožinis, 2 x geltonas, 2 x raudonas, 2 x mėlynas, 2 x oranžinis, 2 x žalias), - kempinėlė su magnetu, - 2 letenos popieriaus lapams tvirtinti.
Matmenys









Lentos naudingojo paviršiaus (magnetinis-kreidinis paviršius) matmenys: - ilgis apie 40 cm, - plotis apie 30 cm. Rinkinio matmenys: - aukštis apie 110 cm, - plotis apie 60 cm, - gylis apie 45 cm, - aukštis iki lentynos apie 40 cm, - lentynos matmenys apie 36 cm x 38 cm. Pakuotės matmenys: 59 cm x 49 cm x 16 cm.
ZKP.675
47 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5903864902488