Piešimo stalo projektorius rožinės spalvos-LEANTOYS-e-vaikas

Piešimo stalo projektorius rožinės spalvos

11,46 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Projektorius Projektorius piešimo stalui rožinis

Piešimo projektorius su stalu yra nepaprastas žaislas, atveriantis neribotas menines galimybes jūsų vaikui. Šis revoliucinis projektorius, skirtas lavinti rankų ir meninius įgūdžius, sujungia ugdymo, meno ir tobulėjimo elementus, todėl siūlo nepamirštamą nuotykį, kupiną įsitraukimo.

Iš pirmo žvilgsnio matyti, kad šis projektorius yra puiki dovanos idėja kiekvienam vaikui, mėgstančiam kurti ir tyrinėti meno pasaulį. Jo funkcionalumas ir novatoriškas dizainas sudomins jūsų mažylį ilgoms valandoms ir taps neatsiejamu kūrybinių ieškojimų palydovu.

Projektoriuje galima visiškai reguliuoti rodomo vaizdo padėtį, jo dydį ir kampą, todėl vaikas gali viską pritaikyti pagal savo pageidavimus ir kūrybinius poreikius. Tiesiog įdėkite vieną iš keturių skaidrių į projektorių, įjunkite jį, nustatykite mėgstamą piešinį, ir jis stebuklingai atgims prieš akis popieriaus lape.

Rinkinyje yra net 32 variantai, iš kurių galima rinktis, todėl kiekviena akimirka, praleista su šiuo projektu, yra naujas nuotykis meno šalyje. Be to, 8 spalvingi žymekliai leidžia visapusiškai išreikšti ir suasmeninti kiekvieną kūrinį. Užrašų knygelė su puslapiais - puiki vieta užsirašyti idėjas ir kurti savo meno kūrinius.

Šis nuostabus žaidimas ne tik suteikia džiaugsmo ir emocijų, bet ir puikiai lavina vaiko meninius įgūdžius bei kūrybiškumą. Tai ne tik projektorius - tai prietaisas, atveriantis duris į begalines kūrybines galimybes. Jo dėka kiekviena diena tampa kupina įkvėpimo ir atradimų meno pasaulyje.

Projektorių maitina 3x AG13 baterijos, kurios yra komplekte.

Projektoriaus matmenys:

32 cm x 31 cm x 19 cm

Pakuotės dydis:

38.5 cm x 29 cm x 6,5 cm

Projektorius turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
85 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991009849