CH815 White - Elektrinis policijos motociklas-LEANTOYS-e-vaikas

CH815 White - Elektrinis policijos motociklas

136,32 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

CH815 White - Elektrinis policijos motociklas

Ši didelė ir puošni CH815 transporto priemonė pagaminta iš labai tvirtų ir ekologiškų medžiagų. Jos modernus dizainas pradžiugins kiekvieną motociklų gerbėją.
Jei jūsų vaikas visada norėjo sužinoti, kaip tai yra važiuoti motociklu - dabar yra galimybė leisti jam tai išbandyti! Graži ir įmantri išvaizda leis išsiskirti, kad ir kur eitumėte!

Policijos motociklas varomas 6V7Ah akumuliatoriumi ir 35 W varikliu, kurio maksimalus greitis siekia 4 km/val. Šis motociklas turi 2 pavaras pirmyn ir atgal. Ant žvaigždės rato yra garso signalas su melodija.

Policijos motociklas yra ant trijų ratų, todėl jūsų mažyliui važiuoti patogiau ir saugiau. Be to, ant motociklo kėbulo priekio yra policijos lipdukai ir etiketės, taip pat raudona ir mėlyna šviesos lemputė.

Šis modelis skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams, o visos medžiagos, iš kurių pagaminta ši didelė ir įmantri transporto priemonė, pagamintos iš labai tvirtų ir aplinkai nekenksmingų dalių. Šis automobilis turi CE sertifikatą, užtikrinantį saugų naudojimą ir atitinkantį Europos Sąjungos reikalavimus. Motoriukas supakuotas originalioje dėžutėje su instrukcija, skirta savarankiškai surinkti, o tai turėtų užtrukti ne ilgiau kaip 30 minučių.

Išmatavimai:

108 x 42 x 74 cm

Svoris:

10 kg

1589293798
24 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
1818911001714