"Bestway" veidrodiniai akiniai plaukimui 14+ 21066

"Bestway" veidrodiniai akiniai plaukimui 14+ 21066

10,48 €
"Bestway" plaukimo veidrodiniai akiniai 14+, oranžiniai
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Praktiški "Bestway® Elite Blast Pro" plaukimo akiniai tikrai pravers jauniesiems plaukikams. Jie sukurti atsižvelgiant į kokybę, 
patogumą ir saugumą. Veidrodiniai, smūgiams atsparūs polikarbonato lęšiai turi apsaugą nuo UV spindulių ir dangą nuo rūko.
Šie akiniai yra visiškai reguliuojami, todėl galite tinkamai prisitaikyti ir išvengti pratekėjimo. Patogus nosies tiltelis ir silikoninis
galvos dirželis su greito reguliavimo funkcija leidžia akinius individualiai pritaikyti prie naudotojo galvos kiekvieno plaukimo metu.
Puikiai tinka suaugusiesiems ir vyresniems nei 14 metų vaikams.akinių privalumai:- Idealiai tinka 14+ metų amžiaus žmonėms- Veidrodiniai, smūgiams atsparūs polikarbonato lęšiai su anti UV ir nuo rūko apsaugančiomis dangomis- Minkšti, patogūs silikoniniai akiniai patikimai prisitvirtina prie veido, neleisdami patekti vandeniui- Patogus nosies tiltelis ir greitai reguliuojamas silikoninis galvos dirželis užtikrina individualų, patogų prigludimą- Pagaminti iš medžiagų be latekso ir PVC Rinkinyjeyra:- 1 pora akiniųAkiniai pagaminti iš medžiagų be latekso, kad būtų užtikrintas didesnis saugumas.Dėvėdami akinius galite laisvai nardyti, pliuškentis vandenyje ir stebėti povandeninį pasaulį.
1365673717
11 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905258523194