Kaskadinis paspirtukas Skatepro freestyle SP0722

Kaskadinis paspirtukas Skatepro freestyle SP0722

52,74 €
"Skate Pro" didelio našumo paspirtukas
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

"Skate Pro" dviejų ratų motoroleris - tai įranga tiems, kurie nori pradėti važinėti laisvuoju stiliumi. Paspirtukas gali įveikti specialias rampas ir profiliuotas įkalnes. Jis puikiai tiks mokytis triukų ir varžyboms riedlenčių parke. T formos vairas sukasi 360° kampu, todėl galėsite atlikti įvairius triukus ir triukus. Guminės rankenos taip pat užtikrina patogumą ir saugumą naudojantis vairu. Optimalių matmenų guminiai ratukai užtikrina puikų sukibimą su žeme.
Paspirtuko pėda turi neslystančią platformą, kuri užtikrina patogų įsitvirtinimą ant platformos ir saugumą dinamiškai važiuojant. Paspirtuke įrengtas kojinis stabdys.

Techniniai duomenys:
- ø 9,5 cm x 2 cm skersmens ratukai
- ABEC 5 guolis
- vairo plotis 48 cm
- vairo aukštis nuo žemės 80 cm
- vairo ratas sukasi 360 laipsnių kampu
- patvarios guminės vairo rankenos
- matmenys: paspirtuko ilgis apie 65 cm
- denio ilgis apie 48 x 10 cm
- svoris 2,5 kg
- didžiausias naudotojo svoris 100 kg

Įspėjimai:
Rekomenduojama naudoti apsaugines priemones.
Nenaudokite eisme.

Paspirtukas "Skate Pro Stunt Scooter" - tai specializuotas paspirtukas, skirtas įvairiems triukams ir triukams atlikti, ypač parkuose ir riedlenčių parkuose. Šis paspirtukas turi daugybę savybių, skiriančių jį nuo įprastų paspirtukų. Pavyzdžiui, jis turi didelę lentą su neslidžiu paviršiumi, pagamintą iš patvarių medžiagų. "Skate Pro" paspirtukas turi ilgą lentą, kuri leidžia geriau kontroliuoti važiavimą ir užtikrinti didesnį stabilumą atliekant triukus. Su "Skate Pro" paspirtuku galima atlikti įvairius triukus žaidimų aikštelėse, riedlenčių parkuose. Paspirtukas sukurtas taip, kad važiuojant ir atliekant triukus būtų galima maksimaliai kontroliuoti ir tiksliai atlikti triukus. Skate Pro paspirtukai - tai įranga, skirta vaikams, kurie ieško iššūkių ir nori lavinti paspirtukų valdymo įgūdžius. Juo galima važinėtis riedlenčių parkuose, skeitparkuose, žaidimų aikštelėse ir kitose vietose, kur galima atlikti triukus ir triukus. Parduotuvėje "Jokomisiada" rasite didelį sporto įrangos pasirinkimą, apžiūrėkite ją.

PLI-19288
7 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905258522494