BIG batų apsaugai Raudona-Judėjimui, Paspiriamosios mašinėlės ir jų priedai, Priedai paspiriamosioms mašinėlėms-e-vaikas

BIG batų apsaugai Raudona

9,86 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Naudodami BIG apsaugas neturėsite nerimauti dėl savo vaiko batų. Šie specialūs įdėklai apsaugo batus nuo pažeidimų žaidžiant ant atrakciono. Nesvarbu, ar jūsų vaikas smarkiai stabdo, ar važiuoja nelygiu paviršiumi - BIG apsaugos su tuo susitvarkys!

BIG gaminiai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina patvarumą ir saugumą. Leiskite vaikui mėgautis žaidimu su važiuokle ir kitais vaikais, o jūs mėgaukitės ramybe su BIG apsaugomis!

Charakteristikos: BIG BIG apsauginiai diržai yra labai geri, todėl jie gali būti naudojami tik su apsauginiais diržais:

  • - jie pagaminti iš minkštos ir prigludusios medžiagos - nepalieka jokių žymių
  • - puikiai apsaugo jūsų vaiko batus intensyviai naudojantis "Big" transporto priemonėmis
  • - lengvai reguliuojami nuo 21 iki 27 dydžio
  • - apsaugai neslysta

BIG priklauso didelei "Simba Dickie Group" grupei - liniją sudaro labai įvairūs ir novatoriški žaislai, skatinantys vaikų motorinį vystymąsi. BIG gaminiai siūlo daugybę idėjų žaidimams. Rasite mašinų, atrakcionų, supynių, traktoriukų, valčių, kalnelių, vandens transporto priemonių ir smėlio dėžių. BIG žaislai yra labai aukštos kokybės. Jie gaminami Vokietijoje iš aukštos kokybės UV spinduliams atsparių medžiagų. Mūsų žaislų saugumas yra garantuotas ir patvirtintas LGA/TÜV bandymais.

Big
LEK-56449
23 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
4004943564496