"Bestway" baseinas su kamuoliukais 0,91 cm x 0,20 m 51141

"Bestway" baseinas su kamuoliukais 0,91 cm x 0,20 m 51141

12,51 €
"Bestway" baseinas su kamuoliukais, 0,91 cm x 0,20 m, rožinės spalvos, 50 kamuoliukų
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Baseinas, baseinas su kamuoliukais - idealus "Bestway" pasiūlymas mažiausiems vaikams. Jis puikiai pasitarnaus per daugybę žaidimų namuose, sode 
, taip pat per atostogų kelionę. Baseinas yra puiki alternatyva, kuri pravers, kai norėsite išlaikyti kūdikį vienoje vietoje ir gauti akimirką
atokvėpio sau :) Baseinas turi minkštas pripučiamas sieneles, pagamintas iš dviejų pripučiamų žiedų, kurie sudaro stabilią šoninę sienelę.
Jis pagamintas iš minkštos, bet patvarios medžiagos, turi apsauginius vožtuvus nuo oro išėjimo į išorę.
Rinkinyje esantis baseinas turi spalvingų kamuoliukų, kurie tikrai paįvairins mūsų vaiko pramogas. specifikacija:- "Bestway" prekės ženklas yra didžiausias pasaulyje baseinų pasirinkimas. Aukščiausia kokybė, ilgaamžiškumas, saugumas ir funkcionalumas,- turi apsauginius vožtuvus,- anksčiau išbandyta, patvari vinilo medžiaga,- 2 vienodi apskritimai,- 50 kamuoliukų rinkinyje - papildoma pramoga ir džiaugsmas vaikui.matmenys: 91 x 20 cmBaseinėlis puikiai tiks buto viduje, ant kilimo, taip pat lauke ant žolės, smėlio .... ir t. t. Vaikams patiks žaisti baseine.
Baseinas skirtas vaikams nuo 2 metų. Atitinka visus saugumo standartus. Jį lengva surinkti ir transportuoti. įspėjimas: gaminys skirtas naudoti tik namuose ir prižiūrint suaugusiesiems. jokomisiada, kaip licencijuotas Bestway gaminių platintojas, pateikia naują, originaliai supakuotą gaminį, kuriam taikoma gamintojo garantija.
1365673717
4 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905258522937