Bestway pripučiamas krokodilas 152x71 plaukimui 41477-Žaislai, Lauko žaislai, Pripučiami žaislai ir apsaugos-e-vaikas

Bestway pripučiamas krokodilas 152x71 plaukimui 41477

13,51 €
Pripučiamas plaukimo krokodilas, vandens žaislas.Perbraukta kaina yra mažiausia pasiūlyta kaina nuo 30 dienų iki nuolaidos.
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Žalios spalvos pripučiamas krokodilo plaukimo žaislas - puikus "Bestway" pasiūlymas šį sezoną. Plūduriuojantis krokodilas bus tikras hitas paplūdimiuose. Gaminys, kurio matmenys 152 x 71 cm, pagamintas iš tvirto vinilo.
Didžiausia apkrova - 45 kg. Gaminys turi vožtuvus, kad neišeitų oras. Jis yra stabilus ir saugus vaikams nuo 3 metų. Nugarėlėje jis turi rankeną, už kurios laikydamasis jūsų vaikas jausis visiškai saugus. Rankeną taip pat galima naudoti transportuojant.
Pridedamas remonto pleistras.

Specifikacija:
- išmatavimai: 152 x 71 cm
- didžiausia apkrova: maksimalus svoris: 45 kg
- pagamintas iš PVC
- remonto pleistras
- rekomenduojamas amžius: 3+

Jausmingas žaislas vaikams, mėgstantiems puikias pramogas vandenyje. Saulės mėgėjai gali stilingai praleisti dieną ant plūdurų, sukurtų pagal naujausias tendencijas ir madą.

Pripučiamas krokodilas skirtas naudoti tik vandenyje, tokiame gylyje, kad vaikas galėtų pajusti dugną, prižiūrint tėvams. Jis yra lengvas ir patogus. Jis neužima daug vietos ir jam pripūsti nereikia pompos, todėl jį galima pasiimti bet kur.
Daugiau plaukimui, žaidimams vandenyje ar baseinui skirtų priedų, naudingų atostogų kelionių metu, rasite plačiame parduotuvės "Jokomisiada" asortimente. Kviečiame Jus!

PLI-19337
81 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
6941607312209