Policininko komplektas liemenė + priedai ZA2984-Žaislai, Profesijos, buities žaislai, Žaisliniai ginklai ir šoviniai, Žaisliniai

Policininko komplektas liemenė + priedai ZA2984

32,30 €
Policininko rinkinys. Policininko aksesuarai liemenė šautuvas
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Policininko rinkinys - tai plastikinis rinkinys berniukams, norintiems pasipuošti policijos spalvomis, jis atitiks kiekvieno jaunojo policininko reikalavimus.Tamsiai mėlynos liemenės komplektas, apsauginė kaukė ginklas pravers ne vieno teisėsaugos žaidimo metu.Rinkinį sudaro:- plastikinė liemenė, nugaroje užsegama elastine juosta- šautuvas- švilpukas- žiūronai- apsauginė kaukė- laikrodis- antrankiai- ženklelis- trumpųjų bangų baterija (įeina į AG13 x 3 rinkinį)Liemenės matmenys: 32 cm x 30 cmŠis gausiai aprūpintas rinkinys puikiai tiks karnavalo baliuje, spektaklyje ar kostiumų vakarėlyje ir pan. Jis leis jūsų vaikui patirti nuostabių džiaugsmo akimirkų. 
Rinkinys gerai ištobulintas, atkreipiant dėmesį į mažiausias policijos detales.parduotuvėje "Jokomisiada" yra daugybė dalykėlių, skirtų žaisti su policija, kariuomene ir t. t.Rinkinys labai gražiai ir estetiškai supakuotas. Puikiai tinka dovanai.
PLI-14544
53 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905258503202