Vaikiškas gydytojo rinkinys su lėlių priedais Žalias lagaminas-LEANTOYS-e-vaikas

Vaikiškas gydytojo rinkinys su lėlių priedais Žalias lagaminas

11,06 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Vaikiškas gydytojo rinkinys su lėlių priedais Žalias lagaminas

Gydytojo rinkinys lagamine - nepakeičiamas žaislas jauniesiems medicinos entuziastams. Šiame plastikiniame lagamine ne tik laikomi visi reikalingi įrankiai, bet ir jis tampa mobiliu medicinos centru kūrybinėms pramogoms.

Turėdamas patogią rankeną, lagaminėlis puikiai tinka pasiimti bet kur, todėl vaikai gali lavinti vaizduotę ir vaidinti gydytoją, kad ir kur eitų.

Vaidmenų žaidimai yra labai svarbūs vaikų socialinei ir emocinei raidai. Imituodami medicinines situacijas vaikai mokosi empatijos, bendradarbiavimo ir problemų sprendimo, o tai teigiamai veikia jų vystymąsi.

Gydytojo rinkinys ne tik suteikia pramogą, bet ir padeda įveikti apsilankymo pas gydytoją baimę, kurdamas teigiamas asociacijas su sveikatos priežiūra.

Rinkinyje yra lėlė, kuri tampa vaiko pacientu. Dėl įvairių priedų, pavyzdžiui, stetoskopo, švirkšto ar net kūdikio vonelės, mažylis gali savarankiškai kontroliuoti situaciją ir pasirūpinti pacientu, kartu ugdydamas rūpinimosi įgūdžius ir kūrybiškumą.

Šis gausus gydytojo rinkinys ne tik suteiks valandų valandas pramogų, bet ir pasitarnaus kaip edukacinė priemonė, padedanti vaikams suprasti sveikatos priežiūros svarbą ir ugdanti jų socialinius bei emocinius įgūdžius.

Lagaminėlio matmenys:

24.5 cm x 22 cm x 10 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
93 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991012863