"Auto-Robot 2in1 Transformation Sporty Red-Žaislai, Robotai-e-vaikas

"Auto-Robot 2in1 Transformation Sporty Red

6,98 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

"Auto-Robot 2in1 Transformation Sporty Red

"Auto-Robot 2in1" yra nepaprastas modelis, kuriame dera sportinio lenktyninio automobilio elegancija ir įspūdinga didelio roboto figūra. Raudonos spalvos automobilis stebina detaliu detalių atkūrimu, todėl atrodo itin tikroviškai ir kaip transporto priemonė, ir kaip robotas.

Modelis tiksliai atkuria tikro lenktyninio automobilio elementus, pavyzdžiui, aerodinamines linijas, sportinį dizainą ir būdingas kėbulo detales. Dėl preciziško pagaminimo jis atrodo kaip autentiška, dinamiška transporto priemonė, kuri lengvai traukia akį. Tačiau šis modelis iš tiesų unikalus tuo, kad jį galima transformuoti.

Transformacija iš roboto į automobilį yra sklandi ir itin lengvai atliekama, o tai žaidimui suteikia papildomo interaktyvumo elemento. Po transformacijos "Auto Robot 2in1" tampa automobiliu, kuris stebina tvirta konstrukcija ir pažangiu dizainu. Dėl judančių roboto dalių jį galima statyti į įvairias padėtis, o tai padidina linksmybių galimybes ir padaro jį dar patrauklesnį naudotojams.

Modelio valdymas yra intuityvus ir paprastas, todėl net ir jaunesni naudotojai gali greitai įsisavinti jo funkcijas. Automobilis "Auto Robot 2in1" yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, o tai užtikrina jo ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams, todėl su juo galima žaisti tikrai ilgai.

Šis unikalus sportinės transporto priemonės ir roboto derinys yra idealus pasirinkimas vaikams, kurie yra šiuolaikinių žaislų gerbėjai. Automobilinis robotas 2in1 suteikia daugybę valandų įdomios pramogos, lavina kūrybiškumą ir rankų darbo įgūdžius. Tai puiki dovana, kuri neabejotinai suteiks daug džiaugsmo kiekvienam automobilių ir robotų gerbėjui.

Roboto matmenys:

23.5 cm x 20 cm x 8 cm

Automobilio matmenys:

21.5 cm x 8,5 cm x 7 cm

Pakuotės dydis:

31.5cm x 25,5cm x 9cm

Automobilis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
45 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991018957