"Auto-Robot 2in1 Transformation" policijos automobilis baltas-Žaislai, Robotai-e-vaikas

"Auto-Robot 2in1 Transformation" policijos automobilis baltas

7,70 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

"Auto-Robot 2in1 Transformation" policijos automobilis baltas

"Auto Robot 2in1" yra unikalus policijos automobilio modelis, kuriame dera elegancija ir funkcionalumas, džiuginantis ir vaikus, ir suaugusiuosius. Baltos spalvos, su dėmesiu detalėms, jis tiksliai atkuria ir tikro policijos automobilio išvaizdą, ir didelio roboto galią. Šis unikalus derinys paverčia jį išskirtiniu žaislu, kuris patrauks kiekvieno technologijų ir teisėsaugos entuziasto dėmesį.

Modelis sukurtas preciziškai tiksliai, atspindint autentišką policijos automobilio išvaizdą. Kėbulo detalės, policijos ženklai ir aerodinaminės linijos leidžia transporto priemonei atrodyti itin tikroviškai. Sportiškas dizainas ir būdingos detalės suteikia jai dinamišką ir modernią išvaizdą, todėl ji lengvai patraukia akį.

Kas iš tiesų išskiria "Auto Robot 2in1", tai jo gebėjimas transformuotis. Akimirksniu jis gali iš dinamiško policijos automobilio virsti įspūdingu robotu. Ši transformacijos funkcija yra sklandi ir itin lengvai atliekama, todėl žaidimui suteikia papildomo interaktyvumo elemento. Po transformacijos "Auto Robot 2in1" tampa dideliu robotu, kuris stebina tvirta konstrukcija ir pažangiu dizainu. Jo judančios dalys leidžia jį pastatyti į įvairias padėtis, o tai padidina žaidimo galimybes ir padaro jį dar patrauklesnį naudotojams.

Auto Robot 2in1 pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina jo ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams, todėl su juo galėsite žaisti tikrai ilgai.

Dėl savo universalumo ir pažangių funkcijų jis suteikia daugybę valandų įdomių pramogų, lavina kūrybiškumą ir rankų darbo įgūdžius.

Roboto matmenys:

23.roboto matmenys: 5 cm x 20 cm x 8 cm

Automobilio matmenys:

21.5 cm x 8,5 cm x 7 cm

Pakuotės dydis:

31.5 cm x 25,5 cm x 9 cm

Automobilis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
12 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991018988