Automobilis R/C Mercedes Rastar Robotas valdomas 1:14-Žaislai, Robotai-e-vaikas

Automobilis R/C Mercedes Rastar Robotas valdomas 1:14

67,99 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Automobilis R/C Mercedes Rastar valdomas robotas Transformeriai 1:14

Šis R/C automobilio modelis yra autentiška "Mercedes-AMG GT3" kopija. Jo sidabrinė spalva su geltonais aksesuarais suteikia dinamišką ir unikalią išvaizdą. Automobilio gale yra charakteringas spoileris, kuris pabrėžia sportinį automobilio charakterį.

Šis žaislas pagamintas 1:14 masteliu, t. y. jis yra mažesnis už tikrąjį "Mercedes-AMG GT3", tačiau jame išlaikyta daug detalių ir proporcijų, kad kuo tiksliau atspindėtų originalo išvaizdą.

Tai ne tik R/C automobilis - išskleistas šis modelis gali virsti įspūdingu "Transformers" robotu.

Transformacijos galimybė suteikia šiam žaislui papildomų pramogų ir galimybių, todėl jūsų vaikas gali išbandyti du skirtingus režimus.

Šis R/C automobilis ne tik juda ir virsta robotu, bet ir turi šviesos ir garso efektus. Važiuojant automobiliu arba kovojant kaip robotui galima tikėtis tikroviškų variklio garsų, robotų balsų ir kitų garso efektų, kurie suteikia autentiškumo ir dar daugiau džiaugsmo.

Kai automobilis virsta robotu, jis tampa geltonas ir turi skydą bei kirvį. Šis robotas atrodo įspūdingai ir yra puikus personažas, su kuriuo galima žaisti pagal įvairius scenarijus ir veiksmus.

Šis žaislas sujungia geriausias R/C automobilio ir "Transformers" figūrėlių savybes, todėl jūsų vaikui suteikia ne tik puikią pramogą su nuotoliniu būdu valdoma transporto priemone, bet ir galimybę kūrybiškai ir dinamiškai žaisti kaip transformuojantis robotas. Šis žaislas su šviesos, garso efektais ir detalėmis, žinomomis iš tikro "Mercedes-AMG GT3", suteikia daug įspūdžių ir galimybių lavinti vaizduotę.

Rinkinio turinys:

- Sudėtis: "Mercedes" autorobotas 1:14

-Nuotolinio valdymo pultelis

-Originali pakuotė

-Naudotojo vadovas

Transporto priemonės matmenys:

bendras aukštis 31 cm

bendras ilgis 41 cm

bendras plotis 25 cm

Piloto matmenys:

15 cm x 14 cm x 4 cm

Pakuotės dydis :

35cm x 39cm x 23cm

Transporto priemonė maitinama keturiomis 1,5 V AA baterijomis, nuotolinio valdymo pultas - trimis 1,5 V AAA baterijomis (baterijos į rinkinį neįeina)

Žaislas skirtas vyresniems nei 6 metųvaikams. Gaminys turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą.

1360056323
19 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905515356589