Robot Auto 2in1 transformacijos priedai Ginklas mėlynas-Žaislai, Robotai-e-vaikas

Robot Auto 2in1 transformacijos priedai Ginklas mėlynas

8,97 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Robot Auto 2in1 transformacijos priedai Ginklas mėlynas

"Auto Robot 2in1" - tai itin patrauklus ir universalus žaislas, kuris sujungia roboto ir automobilio funkcijas ir siūlo vaikams dvi įdomias pramogas. Jo intensyvi mėlyna spalva traukia dėmesį, o dinamiškas dizainas pradžiugins kiekvieną vaiką.

Transformavimas iš roboto į automobilį yra paprastas ir intuityvus, todėl vaikai gali patys be didelių sunkumų transformuoti žaislą. Šis procesas įtraukia ir vaiko rankų darbo įgūdžius, ir loginį mąstymą, o tai itin svarbu jo raidai. Vaikai mokosi judesių koordinacijos, tikslumo ir priežasties-pasekmės mąstymo, o tai prisideda prie jų visapusiško vystymosi.

Robotas turi tris ginklus, kurie žaidimui suteikia papildomo azarto. Vaikai, naudodami šiuos priedus, gali kurti įvairius kovos scenarijus, lavindami savo vaizduotę ir kūrybiškumą. Ginklus lengva surinkti ir išardyti, todėl žaislą galima laisvai modifikuoti ir pritaikyti pagal savo idėjas.

Auto robotas 2in1 siūlo begalę smagių galimybių. Vaikai gali žaisti su juo kaip su robotu, kuris susiduria su įvairiais iššūkiais, o paskui transformuoti jį į greitą automobilį, pasiruošusį veiksmui. Dėl to žaislas niekada nenuobodžiauja ir visada siūlo ką nors naujo. Galimybė transformuoti ir pridėti priedų taip pat lavina vaikų konstravimo įgūdžius, skatina juos eksperimentuoti ir atrasti.

Roboto matmenys:

20.5 cm x 18 cm x 9 cm

Automobilio matmenys:

18 cm x 8 cm x 7 cm

Pakuotės dydis:

29.5cm x 27,5cm x 10cm

Automobilis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
84 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991022800