Sodo purkštuvas hidrantas fontanas vaikams Vandens purkštuvas vaikams-Žaislai, Lauko žaislai, Vandens ir smėlio žaislai, Smėlio

Sodo purkštuvas hidrantas fontanas vaikams Vandens purkštuvas vaikams

5,77 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Sodo purkštuvas hidrantas fontanas vaikams Vandens purkštuvas vaikams

Šis sodo žaislas - puikus būdas džiuginti vaikus vasaros dienomis, padedant laistyti sodą. Dėl savo funkcionalumo ir paprasto naudojimo laistytuvas yra puikus bet kurio kiemo priedas.
Purkštuvas gali purkšti vandenį iki 2,5 m atstumu, todėl vaikams suteikiamas platus drėkinimo plotas ir daug džiaugsmo. Įjungus purkštuvą, jis pradeda suktis ir purkšti vandenį, taip sukurdamas dinamišką vandens efektą, kuris vaikams labai patinka. Žaislą labai lengva sumontuoti, jis tinka daugumai sodo žarnų, todėl jį lengva surinkti. Vandens čiurkšlės aukštį galima lengvai reguliuoti reguliuojant vandens slėgį, todėl laistytuvą galima pritaikyti prie įvairių poreikių ir sąlygų. Idealus sodo žaislas vaikams, kuriame pramoga derinama su praktišku augalų laistymu.

Šis sodo žaislas - tai ne tik būdas atvėsti karštomis dienomis, bet ir puiki galimybė žaisti lauke. Dėl galimybės reguliuoti ir paprasto montavimo purkštuvas kiekvieną sodo laistymą pavers malonia ir džiugia patirtimi visai šeimai.

Hidranto matmenys:

22 cm x 9 cm dydžio drėkintuvo matmenys: 22 cm x 9 cm

Pakuotės dydis:

didelio matmenų laistytuvo komplekto dydis: 26 cm x 12 cm x 14 cm

Šis laistytuvas turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
57 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991021278