Smėlio formų rinkinys Dinozaurai Fosilijos Žalia-Žaislai, Lauko žaislai, Vandens ir smėlio žaislai, Smėlio ir vandens žaislai-e-

Smėlio formų rinkinys Dinozaurai Fosilijos Žalia

4,10 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Smėlio formų rinkinys Dinozaurai Fosilijos Žalia

Mažiesiems dinozaurų mylėtojams sukurtas smėlio formelių rinkinys yra puikus būdas kūrybiškai leisti laiką lauke. Sudėtyje yra įvairių dinozaurų fosilijų formos formelių, kurios leidžia sukurti tikroviškus įspaudus smėlyje. Kiekvienas pelėsis atkuria garsių dinozaurų rūšių detales, o tai suteikia žaidimui edukacinio elemento.

Be to, rinkinyje yra praktiški priedai, tokie kaip smėlio sietelis, skulptūrinis grėblys ir statybinis kastuvas – visi malonių žalių atspalvių. Dėl to vaikai gali ne tik linksmintis, bet ir mokytis eksperimentuodami su įvairiomis technikomis ir formomis.

Žaidimas su šiuo rinkiniu lavina ne tik rankinius įgūdžius, bet ir palaiko vaiko vaizduotės bei kūrybiškumo ugdymą. Dėl galimybės smėlyje kurti įvairias kompozicijas vaikai gali pereiti į priešistorinių dinozaurų pasaulį, o tai papildomai skatina jų smalsumą pasauliui ir domėjimąsi mokslu.

Smėlio formų rinkinys yra puikus pasirinkimas vasaros dienoms paplūdimyje, sode ar smėlio dėžėje, kiekvienam mažajam tyrinėtojui suteikiantis nepamirštamų linksmybių ir atradimų akimirkų.

Pakuotės dydis:

14cm x 14cm x 12cm 

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą . Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
35 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991021384