Piešimo lentos kišeninis žaidimas 2in1 Žaliasis dinozauras-LEANTOYS-e-vaikas

Piešimo lentos kišeninis žaidimas 2in1 Žaliasis dinozauras

6,19 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Piešimo lentos kišeninis žaidimas 2in1 Žaliasis dinozauras

Žalio dinozauro formos dvipusis stalo žaidimas yra puikus žaislas, kuriame kūrybiškumas derinamas su arkadinėmis pramogomis. Viena vertus, lenta naudojama piešimui ir veikia markerio principu. Rinkinyje yra specialus rašiklis, kuriuo mažylis gali piešti įvairius raštus ir figūras. Kai piešinys bus paruoštas, tiesiog pastumkite lentos apačioje esantį slankiklį, kad jį visiškai ištrintumėte ir pradėtumėte kurti iš naujo. Ši funkcija leidžia vaikams kurti neribotą kūrybiškumą ir lavinti meninius įgūdžius nenaudojant popieriaus ir kreidelių.

Kitoje dinozauro pusėje slepiasi pinbolo arkados žaidimas. Žaidimo tikslas - šaudyti kamuoliukus ir surinkti kuo daugiau taškų. Šis žaidimas ne tik labai smagus, bet ir padeda lavinti rankų ir akių koordinaciją bei smulkiąją motoriką.

Dėl kompaktiško dydžio dinozauras puikiai tinka pasiimti į kelionę ar pasivaikščioti. Dėl to vaikai gali mėgautis mėgstamu žaislu bet kur ir bet kada. Žavinga žalia dinozauro spalva tikrai patiks kiekvienam mažyliui ir paskatins jį dažnai naudoti žaislą.

Šis dvipusis kišeninis stalo žaidimas yra puikus lavinimo ir linksmybių derinys, kuris lavina kūrybiškumą, rankų ir vikrumo įgūdžius, o kartu suteikia daug džiaugsmo.

Kolektyvinėje pakuotėje yra 12 lentelių. Žaislai parduodami atskirai.

Board dimensions:

18 cm x 14 cm x 4 cm

Kolektyvinės pakuotės matmenys:

kolektyvinės kolekcijos matmenys: 32 cm x 31 cm x 19 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1709283219
89 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991022015