"Skaičiai" vikrumo kilimėlis vaikams 3+ Balansinis žaidimas + 5 lygiai Rankos Pėdos

"Skaičiai" vikrumo kilimėlis vaikams 3+ Balansinis žaidimas + 5 lygiai Rankos Pėdos

22,16 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Aprašymas"ŠOKIŲ IŠŠŪKIS" - TWISTER (9715)





ŠOKIANTIS IŠŠŪKIS - muzikinė "Twister" susuktų spalvų versija puikiai sujungia gimnastiką ir puikią pramogą. Pagrindinė užduotis bus išlaikyti pusiausvyrą stovint ant rankų ir kojų ant skirtingų spalvų kilimėlio laukelių su tam tikrais simboliais - skaičiais, tai ne taip paprasta artimoje kitų žaidėjų kompanijoje. Žaidimas turi 5 sudėtingumo lygius. I lygis - reikia sutelkti dėmesį į valdymo pultelį, stebėti jį ir jis parodys, kurį iš simbolių reikia paspausti ant kilimėlio. Šis lygis trunka 1 minutę.

Žaidimo metu galite padaryti 7 klaidas, jei padarysite mažiau nei 7 klaidas, automatiškai pereisite į kitą žaidimo lygį. II lygis - šiame lygyje keičiamas šviesos užuominų pasirodymo greitis, jis bus trumpesnis, o tai reiškia sunkesnį žaidimą. III lygis - šiame žaidimo lygyje vienu metu gali pasirodyti dvi šviesos užuominos.


VI lygis - žaidimo taisyklės išlieka tos pačios kaip ir III lygyje, dabar vienu metu valdymo pulte gali atsirasti 3 šviesos užuominos, reikės vienu metu rankomis ir kojomis spausti nurodytus simbolius ant kilimėlio. V lygis (paskutinis) - žaidimo taisyklės išlieka tos pačios kaip ir ankstesniame žaidimo lygyje, dabar vienu metu valdymo pulte gali atsirasti iki 4 šviesos užuominų, todėl žaidimas tampa sudėtingesnis. Žaislas maitinamas 3 AA tipo baterijomis (į komplektą neįeina)
Rinkinio turinys
-



spalvotas kilimėlis,- valdymo skydelis, VALDYMO SKYDELĮ sudaro: - ekranas, - garsiakalbis, - maitinimo jungiklis "ON/OFF".
Matmenys



Kilimėlio matmenys: maždaug 1,5 cm. 86 cm x 86 cm.
ZGR.SLW9715
859 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5903864909968