Strateginis stalo žaidimas Magnetiniai akmenys Šachmatai-Žaislai, Stalo žaidimai-e-vaikas

Strateginis stalo žaidimas Magnetiniai akmenys Šachmatai

5,49 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Strateginis stalo žaidimas Magnetiniai akmenys Šachmatai

Strateginis žaidimas su "Magnetiniais akmenimis" - tai ne tik žaidimas, bet ir įspūdinga kelionė į pasaulį, kuriame svarbus kiekvienas ėjimas. Šis stebinantis strateginis žaidimas įtraukia žaidėjus savo unikalia mechanika ir reikalauja tiek strateginio mąstymo, tiek refleksų. Žaidimas žaidžiamas ant lentos, ant kurios žaidėjai pakaitomis deda magnetus. Tikslas - atsikratyti visų magnetų, tačiau ši užduotis nėra tokia paprasta.

Kai magnetai netikėtai susijungia, žaidėjas turi juos surinkti, o tai prideda nenuspėjamumo elemento ir verčia imtis gerai apgalvotos strategijos. Kiekvienas magnetas gali pakeisti žaidimo dinamiką, todėl raktas į sėkmę - numatyti priešininko ėjimus ir kruopščiai suplanuoti savuosius. Žaidėjai turi nuolat analizuoti situaciją lentoje, kad išvengtų jungčių ir optimaliai išdėstytų savo magnetus.

Tai žaidimas, kuris ne tik smagus, bet ir lavina strateginio mąstymo įgūdžius bei gebėjimą planuoti ir prognozuoti. Tai puikus būdas lavinti protą ir kartu puiki galimybė mokytis žaidžiant vaikams ir suaugusiesiems. Žaidimas siūlo dinamišką ir įdomų žaidimą, kuris įtraukia ir įkvepia mąstyti keliais žingsniais į priekį.

Dėl paprastų taisyklių, bet gilaus strateginio sluoksnio "Magnetiniai akmenys" tampa idealiu pasirinkimu šeimos susibūrimams, linksmybėms su draugais, taip pat kaip edukacinė priemonė. Žaidimas skatina sveiką konkurenciją, moko kantrybės ir nuoseklumo bei skatina kūrybiškai mąstyti. Tai unikalus žaidimas, galintis suteikti valandų valandas įdomios pramogos ir mokymosi viename.

Pakuotės dydis:

25.5 cm x 16 cm x 5,5 cm

Žaidimas turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 9 metų vaikams.

1360056697
30 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991023449