Šviečiantis krabų lazdelės stūmiklis Mėlyna muzika-Žaislai, Kūdikiams, Žaislai mažyliams (iki 4 m.

Šviečiantis krabų lazdelės stūmiklis Mėlyna muzika

7,37 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Šviečiantis krabų lazdelės stūmiklis Mėlyna muzika

Stumtukas idealiai tinka mažiems vaikams ir yra geriausias žaidimų kieme ar pasivaikščiojimo kompanionas. Žaislinis krabas padės jūsų vaikui išmokti skirti spalvas ir formas, o jo vaizduotė bus stimuliuojama. Išeinant pasivaikščioti jis tikrai bus labai smagus ir įtikins jį eiti į lauką bei paskatins žaisti. Papildomas pliusas - klausos ir regos stimuliacija, o šypsena nuo mūsų mažylio veido niekada nedings.

Judindami krabą į priekį išgirsime varpelio garsą. Didysis krabas yra mėlynos spalvos su mažu raudonu krabu viršuje, kuris sukasi kiekvieno judesio į priekį metu. Prie rinkinio pritvirtintas vadovas yra nuimamas, kai vaikas nori žaisti lovelėje, jį galima nuimti. Komplekte esantį kalnelį sudaro dvi dalys, kurios šviečia, vidurinis skydelis sujungia abi dalis ir pasigirsta linksma muzika.

Žaislo matmenys:

28 cm x 25 cm x 12 cm

Žaislo aukštis su stulpu:

aukštis su žaislu: 52 cm

Pakuotės matmenys:

30 cm x 27 cm x 14 cm

Žaislas yra saugus - nėra smulkių detalių ar aštrių briaunų. Jis pagamintas iš aukštos kokybės plastiko ir yra bekvapis. Tinka vyresniems nei 3 metų vaikams. Maitinamas trimis 1,5 V AAA tipo baterijomis, kurios į komplektą neįtrauktos.

KITA
1360056697
132 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905323212718