Automobilį maitina TIR "Mercedes Benz Actros PA0222" akumuliatorius-PLIK-e-vaikas

Automobilį maitina TIR "Mercedes Benz Actros PA0222" akumuliatorius

452,59 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Automobilis su TIR "Mercedes Benz Actros" akumuliatoriumi pagal "Mercedes" licenciją yra tikras malonumas kiekvienam vairuotojui.Automobilis su 4 varikliais ir 2 stipriais akumuliatoriais leis pasijusti tikru didelės transporto priemonės vairuotoju.Automobilyje yra 4 galingi 12 V 13000 aps/min varikliai + 2 x 12 V 7Ah geliniai akumuliatoriai + raktai + 2,4 GHz nuotolinio valdymo pultelis tėvams.
Sunkvežimis turi atsidarančias duris su užtvara, transporto priemonė užvedama raudonu mygtuku, kuriuo vaikas girdės variklio ūžesio garsą. 
Transporto priemonės priekyje įrengtos LED žvakių lemputės. Ant vairo yra mygtukai, po kuriais skamba linksmos melodijos ir garsinis signalas. vairo šone ant prietaisų skydelio yra greito arba lėto važiavimo jungiklis. Kėliklis atsakingas už važiavimą pirmyn arba atgal. automobilyje yra stabdys, kuris veikia nuėmus koją nuo dujų pedalo. Taip pat STOP nuotolinio valdymo pultelio saugos stabdys, kurio dėka tėvai
galės kontroliuoti vaiko važiavimą. Nuotolinio valdymo pulteliu perjungiami 4 greičiai. gausiai įrengtame muzikiniame skydelyje galėsite prijungti savo MP3 arba klausytis radijo. Automobilio ratai pagaminti iš EVA medžiagos, dėl
kurios jis lengvai susidoros su bet kokiais nelygumais, o važiavimas bus patogus. Keturi automobilio amortizatoriai taip pat atsakingi už komfortą.
Automobilio gale yra nedidelis skyrelis, kuriame galima paslėpti kai kuriuos būtinus jaunojo vairuotojo turtus,
arba tiesiog įkroviklį, kad jis niekur nepasimestų. Transporto priemonės priekyje, po kėbulu, yra tėvų rankena, naudinga, kai išsikrauna akumuliatorius. dar vienas privalumas - transporto priemonė turi nuimamą stogą.

Stiprūs transporto priemonės privalumai:- 4 variklių pavara- minkštas užvedimas, automobilis įsijungia sklandžiai ir švelniai- atidaromos durys su užraktu- priekinis apšvietimas- kontūrinis krėslas, aptrauktas eko oda- saugos diržai- 4 greičiai pirmyn- 1 greitis atgal- atlenkiami veidrodėliai- transportavimo rankena, atlenkiama, kad būtų galima traukti transporto priemonę po važiuokle paslėptais ratais- ratai iš EVA medžiagos- 4 amortizatoriai- erdvi kabina (aukštos lubos vaikui, vairuotojas lengvai telpa į transporto priemonės vidų)Ant prietaisų skydelio yra skydelis su:- įrengta: - mygtukas, atsakingas už transporto priemonės užvedimą variklio darbą imituojančiu garsu- priekinis ir galinis vairavimo lizdas- lėto ir greito važiavimo jungiklis- garso efektų keitimo mygtukai (linksmos dainos, melodijos)- įėjimas į mini SD kortelę- USB įvestis- įvestis MP3 jungčiai prijungti- FM radijas- laikrodžiai, spidometras, tachometras (manekenas)Ant vairo yra:- mygtukai, atsakingi už garso signalo, melodijos paleidimą2.4GHz nuotolinio valdymo pultas su tėvų kontrolės funkcija:- nuotolinio valdymo pulto įjungimas (įjungus pultą, jis sinchronizuojasi su automobiliu)- pirmyn / atgal mygtukas- sukimas į dešinę / į kairę- S - 4 greičio lygiai- P - stabdys (blokuoja automobilio vairavimą)Automobilis skirtas savarankiškai surinkti. Automobiliui surinkti reikia:- vieno, pasirinktinai dviejų vyrų- atsuktuvo- rakto- ko nors šlapio ar apyniokokio gėrimo...- gerų ketinimų- ir Viešpaties pasitenkinimo bei pripažinimo moters akyse- vaikas šypsosi ir yra patenkintas- jei turite klausimų, darbo valandomis teikiame profesionalią pagalbąPerkamiausios kokybės, unikalios, be gedimų ir saugiausios vaikiškos transporto priemonės tik iš JOKOMISIADA GARAGE.
 
1375351306
4 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905258528403