Taupyklė, rakinama, du raktai, metalinė, pilka-Dovanoms, Taupyklės-e-vaikas

Taupyklė, rakinama, du raktai, metalinė, pilka

5,26 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Taupyklė, rakinama, du raktai, metalinė, pilka

Metalinė taupyklė, kuri taip pat yra praktiška saugykla, yra puikus sprendimas vaikams ir suaugusiesiems. Pagaminta iš patvaraus metalo, elegantiškos pilkos spalvos, ji yra ir funkcionali, ir estetiška. Kiaulytėje yra skylutė pinigams, į kurią lengvai įdėsite savo santaupas.

Be pagrindinės funkcijos, kiaulytė taupyklė taip pat gali būti naudojama kaip vertingų daiktų laikymo vieta. Dėl tvirtos konstrukcijos ir užrakto su rakteliu joje galima saugiai laikyti svarbius daiktus, pavyzdžiui, papuošalus, suvenyrus ar smulkias dovanėles. Rinkinyje yra du raktai, kurie suteikia papildomo saugumo ir patogumo pametus vieną iš jų.

Naudodami šią taupyklę vaikai išmoksta taupyti ir rūpintis svarbiais daiktais. Reguliarus pinigų dėjimas į taupyklę ugdo finansinius įpročius ir moko kantrybės, o galimybė saugoti vertingus daiktus saugioje vietoje ugdo atsakomybę ir suvokimą apie jų vertę.

Ši metalinė taupyklė yra ne tik praktiškas įtaisas, bet ir edukacinė priemonė, padedanti vaikams vystytis, mokanti juos valdyti pinigus ir rūpintis savo vertybėmis. Dėl savo klasikinės išvaizdos ir tvirtos konstrukcijos ji tarnaus daugelį metų ir taps svarbiu vaiko kambario elementu.

Kiaulytės taupyklės matmenys:

11.5 cm x 9,5 cm x 5,5 cm x 5,5 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1709283219
85 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991022350