Pinigų taupyklė ZA4715-Dovanoms, Taupyklės-e-vaikas

Pinigų taupyklė ZA4715

13,54 €
taupyklė, taupymas, pinigai, grynieji pinigai
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Žavinga taupyklė padės jums rūpintis santaupomis. Kiaulė taupyklė pagaminta iš plastiko, su besišypsančiu veidu, peteliške po kaklu, galvos apdangalu ir sparnais. Pagal kinų tradicijas kiaulė yra gausą, laimę ir džiaugsmą nešantis ženklas. Tai taip pat puiki pinigų kaupimo įranga!
Mokymasis taupyti nuo mažens tikrai atsipirks vėlesniais metais. Tamsią valandą visada malonu ištraukti juodadarbius, o kiaulė taupyklė mielai prižiūrės pinigus. Šioje žavioje kiaulytėje taupyklėje yra daug vietos, kad jūsų vaikas galėtų džiaugtis taupydamas pinigus, ji yra atspari lašams ir graži, be to, padės jūsų vaikui išsiugdyti gerus mažųjų pinigų taupymo įpročius.

Kiaulytės taupyklės matmenys:
- 14 x 11 x 10 cm

Aprašymas:
- kiaulė taupyklė talpina visų rūšių monetas ir banknotus
- kiaulytė užtikrins saugų saugojimą, medžiaga, iš kurios pagaminta kiaulytė, yra patvari ir nedūžtanti
- gerų įpročių ugdymas - mokyti vaikus pinigų vertės svarbu nuo pat jų paauglystės pradžios. Ši žavinga vaikiška kiaulytė - puikus būdas papuošti savo mažylio kambarį ir kartu mokyti jį kiekvieno cento vertės!
- graži dovanos idėja - kiaulytė taupyklė gali būti naudojama kaip dovana su viduje esančia finansine parama, graži idėja kaip dovana gimtadienio, vienerių metų ar 18-ojo gimtadienio proga!

Padovanoję savo vaikui kiaulytę taupyklę galite stiprinti ir ugdyti jo finansinį jausmą ir gebėjimus nuo ankstyvo amžiaus, kol jis auga kartu su jūsų vaiku.
Parduotuvėje "Jokomisiada" siūlomas platus pinigų taupymo įrangos pasirinkimas, pavyzdžiui: bankomatas, taupyklė, skardinė, kiaulytė, automobilis.

PLI-19985
55 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905258525532