Statybinė transporto priemonė Geltonas vikšrinis ekskavatorius 1:55-Žaislai, Auto ir transporto žaislai, Traktoriai-e-vaikas

Statybinė transporto priemonė Geltonas vikšrinis ekskavatorius 1:55

4,72 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Statybinė transporto priemonė Geltonas vikšrinis ekskavatorius 1:55

Štai fantastiškas geltonai pilkas ekskavatorius ant vikšrinių vikšrų, kurio dizainas yra tiksli tikros mašinos kopija 1:55 masteliu! Mūsų žaislas pradžiugins mažuosius konstruktorius savo kokybe ir funkcionalumu. 23 cm x 17 cm x 8 cm (sulankstytas) ir 34 cm x 12 cm x 8 cm (išskleistas) matmenys garantuoja tikroviškus įspūdžius.

Pagamintas iš patvaraus plastiko ir sukurtas skiriant dėmesį detalėms, todėl primena tikrą ekskavatorių. Iš lanksčios guminės medžiagos pagaminti vikšrai užtikrina puikų sukibimą su įvairiais paviršiais.

Ekskavatorius turi judančius elementus, pavyzdžiui, strėlę ir kaušą, todėl juo galima atlikti tikslius manevrus. Vaikus pradžiugins važiavimo pirmyn ir atgal bei apsisukimo galimybės.

Tai puiki dovana mažiesiems statybinių mašinų mėgėjams, lavinanti jų vaizduotę ir rankų darbo įgūdžius. Kviečiame įsigyti šį nuostabų ekskavatorių, kuris suteiks valandų valandas įdomios ir lavinančios pramogos!

Ekskavatoriaus matmenys:

ekskavatoriaus matmenys: 23 cm x 17 cm x 8 cm

Gaminys turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Tinka vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
15 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905323215320