Statybinis sunkvežimis mažyliams Betono maišyklė Ekskavatorius-Žaislai, Kūdikiams, Žaislai mažyliams (iki 4 m.

Statybinis sunkvežimis mažyliams Betono maišyklė Ekskavatorius

6,47 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Statybinis automobilis vaikams

Transporto priemonės yra žaislai, kurie visada patiks mažiems berniukams. Su jomis galima organizuoti daug įdomių ir, svarbiausia, lavinančių žaidimų, kurie teigiamai veikia mažųjų berniukųvaizduotę, kūrybiškumą ir rankų įgūdžius. Automobilių seriją sudaro įvairių tipų transporto priemonės, todėl berniukas gali sukomplektuoti visą kolekciją, kad galėtų žaisti statybų aikštelėje.

Automobiliai yra įvairių variantų, tarp jų yra ir šie:
- betono maišyklė,
- krautuvas,
- kelio volas,
- buldozeris,
- ekskavatorius,
- savivartis.

Kiekvieno tipo automobiliai turi operatorių, besisukančius ratus, kurių dėka automobiliai važiuoja stumiami, ir kilnojamuosius elementus - volą, svirtį arba kaušą. Konstruojant transporto priemones atsižvelgta į svarbiausius jų konstrukcinius elementus, kurie kartu su spalvingomis ir išskirtinėmis spalvomis atrodo sensacingai. Žaislinės transporto priemonės pasižymi kompaktišku dydžiu, todėl jas lengva paimti į rankas, su jomis žaisti ir laikyti. Dėl tvirtos medžiagos ilgaamžiškumo berniukai žaislus gali naudoti tiek patalpose, tiek lauke.

Mažyliams skirti konstruktoriai automobiliai pagaminti iš patvirtintos, tvirtos plastikinės medžiagos. Jie tinka visiems vaikams vyresniems nei 18 mėnesių amžiaus. Jų dizainas supaprastintas ir labai saugus, nė vienas modelis neturi aštrių dalių. Transporto priemonės turi CE sertifikatą ir yra pagamintos pagal standartą EN 71.

Matmenys automobiliai:

dydis: 6,5 cm x 5,5 cm x 4 cm.

1360056697
336 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5908275992974