FRONTERA 2IN1 VEŽIMĖLIS GRAPHITE-IKS2-e-vaikas

FRONTERA 2IN1 VEŽIMĖLIS GRAPHITE

432,58 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Ką reiškia "Idealus vežimėlis"? Kaip jis atrodo? Kaip jis veikia? Ko tikisi mama? Ko tikisi tėtis? Kaip padaryti, kad kūdikis jaustųsi visiškai saugus ir jaukus? Frontera - tai atsakymas į šiuos klausimus. Ji sukurta ten, kur susikerta geriausios idėjos.
Vaikiškas vežimėlis buvo suprojektuotas ir pagamintas Lenkijoje.

Kuriant "Frontera" aktyviai dalyvavo tėvai. Jų vertinga patirtis leido sukurti daugiafunkcinį vežimėlį, kuris jums ir jūsų šeimai tarnaus daugelį metų.

MODERNUS DIZAINAS

Lopšį "Frontera" galite intuityviai pritaikyti prie savo vaiko ir savo poreikių. Galite lengvai reguliuoti atlošą ir kojyčių atramą, išskleisti stogelį, pakeisti funkciją (nešiojimo/vaikiško vežimėlio) ir paruošti vežimėlį transportavimui.

IŠSKIRTINIS STILIUS

Paklausėme tėvų, kaip turėtų atrodyti jų svajonių vežimėlis, sekėme naujausias tendencijas ir derinome smulkiausias detales. Kad kiekvieną kartą pasivaikščiodami jaustumėtės tarsi ant Paryžiaus podiumo.

VISIŠKAS KOMFORTAS BET KOKIOJE VIETOVĖJE

Jūsų mažylis saldžiai gulės erdviame vežimėlio viduje arba patogiai išsitiesęs grožėsis pasauliu iš vežimėlio. Vibracijas slopina reguliuojami amortizatoriai. Galiausiai ratai turi storas gumines padangas ir yra pripildyti specialaus gelio - jų nereikia prižiūrėti, todėl jums nereikės vežtis pompos, vidinio vamzdelio ar pleistrų.

IŠMANIEJI PRIEDAI

Elegantiškas priedų krepšys padės gerai pasiruošti pasivaikščiojimui. Talpus, užrakinamas krepšelis pirkiniams ir kitiems reikalingiems daiktams padės patogiai juos nešiotis. Atšvaitai padidins jūsų vakarinio apsipirkimo saugumą.

KRUOPŠČIAI ATRINKTOS MEDŽIAGOS

Aukštos kokybės medžiagos yra saugumo esmė. Jos garantuoja: patikimumą ir ilgaamžiškumą, kurio tikitės jūs ir jūsų vaikas.

ATITIKTIS SAUGOS STANDARTAMS

Frontera gaminama laikantis visų reikiamų saugos standartų ir mūsų pačių sukurtos griežtos kokybės kontrolės sistemos.


CAMINI-003
12 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5903076301932