Užrašų knygutė su priedais Linija Languoti priedai Odinė rožinė-Mokyklai, kūrybai, Užrašinės-e-vaikas

Užrašų knygutė su priedais Linija Languoti priedai Odinė rožinė

6,47 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Užrašų knygutė su priedais Linija Languoti priedai Odinė rožinė

Elegantiška rožinė užrašų knygutė, kurios viršelis pagamintas iš odinės medžiagos, suteikiančios jai stilingą ir patvarią išvaizdą. Užrašų knygelė uždaroma magnetu, todėl ją lengva atidaryti ir uždaryti, kartu apsaugant jos turinį.

Užrašų knygelės viduje yra įvairių lapų: spalvotų, liniuotų ir kvadratinių. Tokia įvairovė leidžia įvairiapusiškai naudoti užrašų knygelę - piešti, rašyti, užsirašinėti ar projektuoti. Spalvoti lapai įkvepia kurti unikalius kūrinius, o liniuoti ir tinklelio formos lapai puikiai tinka rašyti ir užsirašyti tvarkingesnius užrašus. Užrašų knygelės viduje taip pat yra praktiškų kišenėlių, kuriose galima laikyti smulkius užrašus, nuotraukas ar kitus mažus lobius.

Be to, rinkinyje yra daugybė mielų priedų, kuriais vaikas galės asmeniškai susikurti savo užrašų knygelę. Rinkinyje yra dvi spalvingos juostelės, puikiai tinkančios užrašų knygelės puslapiams papuošti arba svarbioms vietoms pažymėti. Pridedami lipdukai leidžia papildomai personalizuoti ir dekoruoti, o tai padidina užrašų knygelės naudojimo malonumą.

Rinkinyje taip pat yra skirtukų su spalvotais pomponėliais, kurie ne tik praktiški, nes padeda rasti reikiamą vietą užrašų knygelėje, bet ir yra žavinga puošmena. Įvairiaspalvis rašiklis leidžia rašyti skirtingomis spalvomis, o tai ir smagu, ir naudinga kuriant spalvingus užrašus ar piešinius.

Visumą papildo kiti žavūs priedai, tarp kurių gali būti įvairių rūšių dekoracijos ar segtukai, leidžiantys dar labiau individualizuoti ir papuošti užrašų knygelę pagal paties vaiko pageidavimus. Be to, pridedami klijai, kuriuos galime naudoti

Šis rinkinys ne tik ugdo kūrybiškumą ir rankų darbo įgūdžius, bet ir suteikia daug džiaugsmo bei pasitenkinimo kuriant ir personalizuojant savo projektus. Puiki dovana, kuri tikrai pradžiugins kiekvieną vaiką, mėgstantį kurti ir dekoruoti.

Užrašų knygelės matmenys:

19 cm x 13,5 cm x 3 cm

Pakuotės dydis:

22cm x 20cm x 8cm

Sąsiuvinis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
47 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991022473