Stilinga virtuvė vaikams 3+ Vandens čiaupas + Interaktyvus degiklis su garais + Garso skydelis 65 el.

53,79 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Aprašymas"Mega" virtuvės priedas Vandens čiaupas 65 elementai (ZDZ.889-211)

Sensacinga, gerai įrengta, didelė daugiafunkcinė virtuvė. Virtuvėje yra kriauklė su čiaupu, iš kurio pilamas vanduo, apšviesti degikliai su maisto gaminimo ir kepimo garsais, vienas iš degiklių turi garų funkciją, judančios rankenėlės, gartraukis su apšvietimu ir muzikiniu skydeliu, atidaroma orkaitė, atidaromas šaldytuvas, laikrodis, lentynos ir daugybė virtuvės priedų (65 elementai).
Tarp virtuvės priedų, be kita ko, yra kiaušinių virimo aparatas, kuris "kepa" kiaušinius skleisdamas garsus, ir kreidos lenta su kreida ir kempine. Rinkinys tinka vaikams nuo 3 metų amžiaus, maitinamas 8 x AA baterijomis, kurios į rinkinį neįtrauktos.
Specifikacijos
-








Šviesa po garso skydeliu, - Garsai iš muzikinio skydelio, - Kepimo ir virimo garsai, - Judančios rankenėlės, - Garai iš degiklio, - Vanduo iš čiaupo, - Atsidarantis šaldytuvas, - Atsidaranti orkaitė, - Laikrodis su judančiomis rodyklėmis, - Veikiantis samovaras.
Rinkinio turinys
-







didelė virtuvė, - lentelė, - kreida, - kempinė, - kiaušinių virimo aparatas su garso ir šviesos efektais, - laikrodis su judančiomis rodyklėmis, - puodas su dangčiu, - keptuvė, - virtuvės reikmenų konteineris,
-











dubenėlis, - cukrinė, - arbatinukas, - 2 puodeliai, - druskinė, - pipirinė, - pomidorų padažas, - pienas, - garstyčios, - 4 šokoladai, - 3 sausainiai, - 4 lėkštės, - daržovės ir vaisiai ant velcro:
vynuogės, pipirai, morkos, citrina, - dešrelės, 3 kiaušiniai, keptas kiaušinis, krevetė, pomidoras, agurkas, kopūstas, paprika, bananas, paprikos griežinėlis,






morkos griežinėlis, salotų lapas, žirneliai, karambolos, - 2 šaukštai, - šakutė, - 2 peiliai, - samtelis, - sietelis, - mentele, - lipdukų rinkinys.
Matmenys
-
virtuvės aukštis apie 93,5 cm x plotis 71 cm x gylis 28,5 cm, aukštis iki stalviršio apie 45 cm, - pakuotė apie 67 cm x 48 cm x 19 cm.

ZDZ.889-211
17 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5903864903805