Didžiulė rožinė virtuvė vaikams 3+ Interaktyvūs degikliai + Vandens čiaupas + Garso skydelis + Priedai

78,61 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją


Aprašymas DIDŽIULĖ INTERAKTYVI VIRTUVĖ, VANDUO, GARSAI, JUTIKLINIS SKYDELIS + PRIEDAI (WD-A23)



Pristatome nuostabią didelę interaktyvią virtuvę su šviesos ir garso efektais. Dėmesys detalėms, ryškios spalvos, estetiškas atlikimas. Lengvai surenkama ir išardoma.


Virtuvėje yra orkaitė ir šaldytuvas, kuriuos galima atidaryti, 2 degikliai su garsais ir šviesomis, kriauklė su maišytuvu, iš kurio teka tikras vanduo. Papildoma atrakcija - virtuvėje įmontuotas jutiklinis skydelis. Jutiklinis skydelis išsijungia po 1 minutės neveikimo, taip taupydamas baterijos sąnaudas.







Pristatomos virtuvės ypatybės: - 2 degikliai su garsais ir šviesomis, - atidaroma orkaitė ir šaldytuvas, - kriauklė, iš kurios teka vanduo, - lėkščių džiovinimo lentyna, - pjaustymo lenta, įmontuota į stalviršį, - laikrodis, - jutiklinis skydelis.

Rankenėlės yra kilnojamos, pasukus pirmąjį degiklį į kairę, šviečia ir mirksi raudona lemputė, girdimas kepimo garsas, pasukus antrąjį degiklį į kairę, taip pat mirksi lemputė ir girdimas kepimo garsas.
Jutiklinio skydelio funkcijos:
-


paspaudus skydelio įjungimo / išjungimo jungiklį, - paspaudus ANIMAL SOUND mygtuką, galima išgirsti 3 gyvūnų garsus ir melodiją, - paspaudus MUSIC mygtuką, galima išgirsti įvairias melodijas, - paspaudus skaičių mygtuką, galima išgirsti skaičius nuo 1 iki 10 anglų kalba,
-


mUSIC mygtuką paspaudus galima išgirsti daineles, - garsiakalbio mygtuką paspaudus galima reguliuoti garsumą, - berniuko mygtuką paspaudus galima išgirsti kūdikio balsą, - telefono mygtuką paspaudus galima išgirsti įvairius telefono skambučius, rinkimo signalą.



Žaislas skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams ir turi CE sertifikatą. Montavimo instrukcija pateikta ant pakuotės. Žaislas maitinamas 3 x AA baterijomis (jutiklinis skydelis) - neįeina į komplektą, ir 2 x AA baterijomis (degikliai) - neįeina į komplektą. Visas rinkinys supakuotas į spalvingą dėžutę, puikiai tinkančią dovanai.
Rinkinio turinys
-







kitchen, - stickers, - touch panel, - pump tap, - plate dryer, - side shelves, - clock (approx. 6 cm x 6 cm), - 5 x cutlery hooks, - kettle with opening lid (approx.



9 cm x 11 cm) - 6 x vegetables on velcro (mushroom, pepper, aubergine, lemon, cabbage, tomato), - fruit (kiwi, cherry, strawberry), - pot with lid (approx. 6 cm x 13 cm) and frying pan with lid (approx. 5 cm x 17 cm), - 4 plates (2 large - diameter approx.



14 cm and 2 small ones - diameter approx. 10 cm), - 2 cups (approx. 5 cm x 7 cm), - 4 x spatulas (approx. 16 cm x 3 cm), - ladle, strainer, spoon (approx. 14 cm x 2.5 cm), - cutlery (2 small spoons, 2 small knives, large knife, 2 forks - approx.





10 cm x 1,5 cm), - maisto imitacija (dešrelės, kiaušinis), - 3 dėžutės su produktais, - 2 bandelės su priedais, - 4 sausainiai, - imitacinė pakuotė su kava, majonezu, pienu, - juodas butelis.
Matmenys












Virtuvės matmenys: - aukštis apie 98 cm, - plotis apie 74 cm, - gylis apie 35 cm, - aukštis iki stalviršio apie 48 cm, - degiklio skersmuo apie 9 cm, - kriauklės matmenys apie 17 cm x 11,5 cm. Pakuotės matmenys: - aukštis apie 54 cm, - plotis apie 52 cm, - gylis apie 20 cm.
ZDZ.WD-A23
16 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5903864908299