Svajonių virtuvė vaikams Šviesos garsai Garų priedai Pilka-Žaislai, Vaikiškos virtuvėlės-e-vaikas

Svajonių virtuvė vaikams Šviesos garsai Garų priedai Pilka

86,23 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Svajonių virtuvė vaikams Šviesos garsai Garų priedai Pilka

Mūsų virtuvėlė yra puiki dovana, kuri padės įgyvendinti šias svajones ir leis jūsų mažyliui saugiai ir kūrybiškai ruošti mėgstamus patiekalus. Šios virtuvės dėka vaikai turi galimybę susipažinti su tikroje virtuvėje naudojamais įrankiais ir ingredientais, o tai yra fantastiška įžanga į maisto gaminimo ir kasdienio gyvenimo pasaulį.

Žaisdami su mūsų virtuve vaikai ugdo savo kūrybiškumą. Jų gaminamų patiekalų skaičių riboja tik jų vaizduotė, todėl kiekvienas kulinarinis užsiėmimas yra unikalus ir kupinas naujų atradimų. Virtuvė dekoruota pilkomis spalvomis, kurios neabejotinai patiks mažiesiems virėjams, skatindamos juos leisti laiką kūrybiškai žaidžiant.

Mūsų virtuvė, kurioje yra daugybė būtinų priedų, pavyzdžiui, puodų, indų, indų, pjaustyti tinkamų daržovių ir vaisių, suteikia tikrovišką maisto gaminimo patirtį. Kiekvienas elementas kruopščiai sukurtas taip, kad maksimaliai atitiktų tikrovę ir kartu užtikrintų saugų žaidimą. Dėl to vaikai gali išmokti tinkamai laikyti peilį, maišyti ingredientus puoduose ir patiekalus patiekti į lėkštes.

Be to, mūsų virtuvė turi pažangias garso, šviesos ir garų funkcijas, kurios suteikia autentiškumo ir įtraukia vaikus daugeliui valandų. Kai vaikas įjungia degiklius, pasigirsta verdančio vandens garsas ir tikroviški garai, tačiau jie yra visiškai saugūs ir nėra karšti. Šviečiantys elementai ir virtuvės garsai sukuria tikros virtuvės atmosferą, todėl pramoga tampa dar įdomesnė.

Šios virtuvės dėka kiekvienas vaikas gali pasijusti tikru kulinarijos meistru ir kartu išmokti vertingų įgūdžių. Pažinti įvairius virtuvės įrankius, ingredientus ir pagrindinius maisto gaminimo būdus yra ne tik smagu, bet ir mokytis per patirtį, o tai labai svarbu kiekvieno mažojo virėjo raidai. Mūsų žaislinė virtuvė - tai investicija į vaiko vystymąsi, derinanti verslą su malonumu ir kartu garantuojanti daugybę valandų džiaugsmingo ir kūrybingo žaidimo.

Virtuvė maitinama 2x 1,5 V AA ir 3x 1,5 V AAA baterijomis, kurios į rinkinį neįeina.

Virtuvės matmenys:

108 cm x 98 cm x 35,5 cm

Pakuotės dydis:

66 cm x 48 cm x 23,5 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
5 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991014799