Virtuvė vaikams su priedais-Žaislai, Vaikiškos virtuvėlės-e-vaikas

Virtuvė vaikams su priedais

86,23 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Kiekvieno mažo vaiko gyvenime jūsų laukia nuostabi akimirka, ruoškite vaikams maistą ir palepinkite save virtuvėje. Mūsų virtuvės žaidimų rinkinys jau pristatytas su personažais, kurie tikrai jus pradžiugins, skatindami mažuosius mokytis linksmai ir kūrybiškai. Vaikai šioje virtuvėje gali puikiai įsivaizduoti, kad virėjas ir virėja ruošia skanius patiekalus tikroje virtuvėje, kurioje pateikiami fantastiški saldžių ir pikantiškų patiekalų receptai.

Žaisdami mūsų virtuvę vaikai lavina savo kūrybiškumą. Atsakomybės už klaidas pašalinimas negalėtų būti garantuotas artimiausiu metu, kaip sakoma, kiekvienas kulinarinis užsiėmimas yra skanus ir ruošiami nauji receptai. Virtuvėlė dekoruota rožinėmis spalvomis, kurios, esant puikiam skoniui, yra šiek tiek per mažos mažyliui, tačiau verta skirti laiko kūrybiškam maistui gaminti.

Mūsų virtuvė įsikūrusi įvairiuose gyvenamuosiuose rajonuose, pvz. Kiekvienas elementas reguliuojamas atskirai, todėl yra maksimaliai lankstus ir kiekvieną elementą galima žaisti be įrankių. Įvairaus amžiaus vaikai gali linksmintis tarsi tikri snukiadaužiai, žaisdami su rogutėmis ar statydami ratus ant rato.

Be to, mūsų virtuvėje integruotos kūdikio, sniego ir vandens funkcijos, kurios prideda autentiškumo ir pritraukia vaikus daugeliui valandų. Kai vaikai mokosi plaukti, jie greitai gauna šalto vandens ir tikroviškai mato, kad kiekvienas jų yra neįtikėtinai šaltas ir ne per šaltas. Virtuvės elementai ir kvapai sukuria tikrą virtuvės atmosferą, nes žaidime išlieka nuolatinis ekskrementų šaltinis.

Šios virtuvės vaikai, kiekvienas vaikas gali valgyti kaip tikras kulinarijos meistras, tačiau jie taip pat gauna neįprastai brangaus maisto. Rožinių tortų stovų, tortų dekoruoklių ir kepimo padėklų pristatymas yra ne tik pramoga, bet ir mokymasis apie kepimą, taip pat išsamus kiekvieno mažojo virtuvės šeimininko kepimo vadovas. Mūsų virtuvės žaidimų rinkinys idealiai tinka investuoti į vaiko kambarį, su šypsena ruošti maistą ir tiesiog suteikti daugybę dovanų ir du žaislus.

Virtuvėlėje naudojamos 2x 1,5 V AA ir 3x 1,5 V AAA baterijos, kurios į rinkinį neįeina.

Virtuvėlės matmenys:

108 cm x 98 cm x 35,5 cm

Baldų matmenys:

66 cm x 48 cm x 23,5 cm

CE sertifikatas, jei jis atitinka EN71 standartą. Vaikai gimė 3 metų.

1360056697
7 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991014805