Interaktyvus "4-in-1" kūdikių vežimėlis 9-18m+ Stumdukas + stalas + sensorinė lenta + dėlionės

Interaktyvus "4-in-1" kūdikių vežimėlis 9-18m+ Stumdukas + stalas + sensorinė lenta + dėlionės

53,76 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją


Aprašymas INTERAKTYVI VAIKŠTYNĖ, VEŽIMĖLIS (2107)




Interaktyvi, daugiafunkcinė vaikštynė mažyliams padės jūsų vaikui lavinti kojų jėgą, kad jis galėtų greitai žengti pirmuosius žingsnius. Su šia vaikštyne nebus nuobodu, juokingi garsai, šviesos, besisukantis vairas. Kitoje žaislo pusėje yra rašiklis su antspaudais ir rašiklis. Žaislas sukurtas taip, kad augtų kartu su jūsų vaiku. Dėl įdomaus dizaino jį labai lengva transformuoti iš vaikštynės į staliuką.








Staliuką galima apversti su lapeliu ar žaislais. Žaislas pagamintas labai kruopščiai ir preciziškai, labai ryškios spalvos, linksmi paveikslėliai. Lengvai ir greitai surenkamas ir išardomas. Daugiafunkcinė vaikštynė lavina: - rankų įgūdžius, - judesių koordinaciją, - gebėjimą skirti formas, - kūrybiškumą ir vaizduotę, - loginį mąstymą.
Žaislas turi:
-


patogią rankeną, už kurios galima laikyti arba nešti, - užfiksuojamus ratukus, - 4 kojeles, - nugarėlę, o ant jos - dingstantį rašiklį su antspaudais ir magnetinį žymeklį,
-





priekinis skydelis su: - besisukančiu ritinėliu su viduje esančiais rutuliukais, - lėktuvu su skrydžio garsu, - slankiojančiu automobiliu, - vairu, - pavarų perjungimo svirtimi su pirmyn ir atgal garsais, - knygele, - barškučiu



knygelė - barškutis - nuimamas telefonas - garsumo reguliatorius Žaisdamas su šiuo vežimėliu jūsų mažylis stimuliuos savo pojūčius šviesos ir garso efektais.



Žaislas skirtas vyresniems nei 9 mėnesių vaikams ir turi CE sertifikatą. Žaislas maitinamas 3 x AA tipo baterijomis (į komplektą neįeina). Žaislas supakuotas į spalvingą dėklą su rankena jam laikyti. Į pakuotę įtraukta surinkimo instrukcija ir funkcijų aprašymas.
Matmenys







Vaikštynės matmenys: - aukštis apie 41,8 cm, - plotis apie 35 cm, - gylis apie 37 cm. Pakuotės matmenys: - aukštis apie 34 cm, - plotis apie 48 cm, - gylis apie 34 cm.
2107
7 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
6944167178773