Vandens pistoletas mažas patogus žalias 100ml

Vandens pistoletas mažas patogus žalias 100ml

2,05 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Vandens pistoletas mažas patogus žalias 100ml

Mažas, patogus vandens pistoletas, kuris suteiks daug džiaugsmo vasaros linksmybių metu! Mūsų pistoletas išsiskiria ne tik funkcionalumu, bet ir patraukliu dizainu. Jis pagamintas žalios ir baltos spalvų su oranžiniais priedais, todėl atrodo labai patraukliai.

Vandens pistoletas puikiai tinka žaidimams kieme. Dėl nedidelio dydžio jį lengva nešiotis ir naudoti, be to, jis labai patogus vaikams. Nepaisant kompaktiško dizaino, jo vandens bako talpa įspūdinga - iki 100 ml! Dėl to galite mėgautis ilgomis linksmybių akimirkomis be dažno vandens papildymo.

Viena iš unikalių šio pistoleto savybių yra jo dizainas - viršuje yra vandens skylutė, kuri leidžia lengvai ir greitai pripildyti bakelį. Be to, jo žalios sienelės pagamintos iš skaidrios medžiagos, todėl galite kontroliuoti vandens kiekį bake. Taip visada žinosite, kada reikia papildyti vandens atsargas, kad galėtumėte toliau žaisti be pertraukų.

Mūsų nedidelis, patogus vandens pistoletas - tai nepamirštamų linksmybių ir džiaugsmo vasaros dienomis vaikams ir suaugusiesiems garantas.

Pistoleto matmenys:

17 cm x 11,5 cm x 3 cm

Pakuotės dydis:

22 cm x 14,5 cm x 3 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1709283219
365 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991006718