Nerf SuperSoaker vandens pistoletas Barracuda ZA4526

Nerf SuperSoaker vandens pistoletas Barracuda ZA4526

22,69 €
Dvigubas vandens paleidimo pistoletas, "Nerf", dvi statinės, vandens mūšiai.
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

"Hasbro NERF SUPER SOAKER" - dviguba BARRACUDA vandens šaudyklė yra daugelio vaikų, mėgstančių žaisti vandens mūšius karštą vasarą arba per linksmas maudynes vonioje, ypač Śmigus Dyngus, svajonė. NERF SUPER SOAKER Barracuda yra visiškai saugus šautuvas, šaudantis dviem vandens čiurkšlėmis. Jame įrengtos dvi viena ant kitos sustatytos statinės.
Pistoletas pagamintas tik iš plastiko ir tikrai pradžiugins kiekvieną jaunąjį vandens ginklų ekspertą. Lengvas, patogus ir lengvai naudojamas "Nerf" pistoletas turi didelį vandens rezervuarą, kuriame telpa iki 1 litro vandens. Norėdami pradėti šaudyti, tiesiog atidarykite dangtelį ir įpilkite į jį vandens. Judinant rankeną pirmyn ir atgal, pistoletas šaudys dviem nenutrūkstamomis vandens srovėmis iš abiejų statinių.
Dėl "Barracuda" vandens šautuvo "Super Soaker" kariai gali nuolat lieti vandenį ant savo priešininkų ir įmirkyti juos iki odos!

Gaminio savybės:
- integruotas 1 litro talpos vandens bakas
- lengva naudoti (paprasta pakrauti ir paleisti)
- šaudo dviem vandens čiurkšlėmis
- amžiaus grupė: 6+

Išmatavimai:
- ilgis 43 cm
- aukštis 22 cm
- plotis 6 cm

Žaisliniai vandens šautuvai yra vienas iš populiariausių žaislų, kuriuos vaikai naudoja vasarą prie jūros, kieme, baseine. Žaidimas juos naudojant suteikia daug džiaugsmo visiems vaikams, bet ne tik, vandens mūšius mėgsta ir suaugusieji. Privalumas - vėsinimasis karštomis dienomis. Džiaugsmas jūsų vaikų veiduose tikrai neišblės. Taigi belieka tik pasiimti ginklą ir pradėti kiemo mūšius.

PLI-19634
52 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5010993734320