Didelis vandens pistoletas 2850ml reguliuojamas dirželis Raudona-LEANTOYS-e-vaikas

Didelis vandens pistoletas 2850ml reguliuojamas dirželis Raudona

12,63 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Didelis vandens pistoletas 2850ml reguliuojamas dirželis Raudona

Didelis raudonas vandens pistoletas su pompa - tai pramogų arsenalas visiems, kurie mėgsta vandens kovas ir nori patirti nepamirštamų nuotykių lauke. Šis pistoletas sukurtas taip, kad juo būtų kuo maloniau ir patogiau naudotis, todėl jis yra ne tik žaislas, bet ir priemonė prisiminimams kurti ir ryšiams megzti.

Įspūdingas 2850 ml talpos bakas garantuoja ilgas nesibaigiančių linksmybių valandas, kai nereikia dažnai papildyti vandens. Dėl to žaidėjai gali sutelkti dėmesį į strategiją ir veiksmą, užuot nerimavę, kad lemiamu momentu pritrūks šaudmenų.

Reguliuojama galvos juosta yra ne tik praktiškas priedas, bet ir patogumą bei judėjimo laisvę užtikrinantis elementas. Dėl jo naudotojas gali nešioti ginklą ant peties, o tai leidžia greitai pasiekti ginklą bet kuriuo metu, net ir intensyvių mūšių metu.

Tačiau šis žaislas yra ne tik kovos įrankis - jis taip pat yra būdas integruotis ir smagiai leisti laiką kartu. Vasaros dienomis ar šeimos susibūrimuose. Didelis vandens pistoletas tampa veiklos centru, pritraukiančiu tiek mažus, tiek didelius žaidėjus įdomioms dvikovoms ir linksmybėms lauke.

Tai nepamirštamas nuotykis, laukiantis, kol jį atras kiekvienas, norintis geros pramogos ir nepakartojamų emocijų per atostogų kovas kieme ar iškylos vakarėlius.

Pistoleto matmenys:

68 cm x 25 cm x 12 cm

Pakuotės dydis:

84 cm x 32 cm x 12 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
47 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991006596