Galvos juosta vežimėlio lovytės laikiklis su drugelio ir bitės pakabukais-LEANTOYS-e-vaikas

Galvos juosta vežimėlio lovytės laikiklis su drugelio ir bitės pakabukais

13,83 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Galvos juosta vežimėlio lovytės laikiklis su drugelio ir bitės pakabukais

Pristatome nepaprastą galvos apdangalą su smagiais pakabukais, sukurtą taip, kad jūsų vaikui suteiktų ir pramogą, ir padėtų lavinti pojūčius. Šis unikalus gaminys garantuoja jūsų mažyliui nepamirštamas akimirkas, kupinas naujų formų, tekstūrų ir spalvų atradimų.

Galvos juosta yra universali - ją galima lengvai pritvirtinti prie lovos, kūdikio vežimėlio ar automobilio kėdutės, todėl pramogauti galima įvairiose situacijose. Mūsų galvos juosta su pakabukais, pagaminta atsižvelgiant į pačių mažiausiųjų saugumą ir patogumą, pasižymi judančiais elementais, skatinančiais vaiko smalsumą ir pojūčius, lanksčiais kabliukais, leidžiančiais lengvai ir saugiai pritvirtinti prie įvairių tipų vežimėlių, automobilinių kėdučių ir lovyčių, bei stabiliu tvirtinimu, užtikrinančiu saugumą ir naudojimo patogumą. .

Tai ne tik žaislas, bet ir priemonė, padedanti vaikui vystytis. Sąveikaudamas su įvairiais elementais mažylis lavina pažintinius, suvokimo ir motorinius įgūdžius. Formų, tekstūrų ir spalvų įvairovė skatina pojūčių ir vaizduotės vystymąsi. Padovanokite savo vaikui nepamirštamą nuotykį su mūsų galvos apdangalu su smagiais pakabukais, kuris visiškai saugiai ir patogiai suteiks jam pramogų ir padės vystytis.

Galvos apdangalo matmenys:

48 cm x 36 cm x 5 cm

Pakuotės dydis:

28cm x 28cm x 6cm

Galvytė turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vaikams nuo pirmųjų gyvenimo mėnesių.

1360056697
73 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991010692