"Jeep Wrangler Rubicon" baltos spalvos akumuliatoriaus automobilis-LEANTOYS-e-vaikas

"Jeep Wrangler Rubicon" baltos spalvos akumuliatoriaus automobilis

292,04 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Akumuliatorius Jeep Wrangler Rubicon White

Ar jūsų vaikas nuo mažens svajoja vairuoti automobilį? Galite jam tai padaryti padovanodami baltą visureigį su akumuliatoriumi. Leiskite vaikui pajusti atsakomybę ir nepriklausomybę, kuri atsiranda naudojantis nepasiekiamu įrenginiu. Nepamirškite, kad labai svarbu turėti tvirtai sukonstruotą įrangą - todėl be baimės rinkitės visureigį "Wrangler".

Šis modelis sukurtas skiriant dėmesį mažiausioms detalėms, o tai prisideda prie teigiamų jaunojo lenktynininko jausmų. Patvari ir tvirta konstrukcija kartu su aukštos kokybės medžiagomis lemia ilgus smagaus važiavimo ir atsparumo pažeidimams metus. Modelio patrauklumą didina atsidarančios durys ir dideli ratai, ant kurių jis sumontuotas, todėl važiuoti nelygiu ir nelygiu paviršiumi bus daug smagiau ir drąsiau. Šis vaikiškas akumuliatorinis automobilis tikrai pateisins jaunųjų automobilių gerbėjų lūkesčius. Minkšta sėdynė leis mums patogiai sėdėti kelionės metu, o muzikinis skydelis su USB, SD įvestimi ir radiju pavers kelionę dar patrauklesne.

Jeep Wrangler Terrain Car yra sumontuotas ant didelių, minkštos medžiagos ratų. Dėl to automobiliu galima važiuoti ne tik kietu paviršiumi, bet ir per nedidelius nelygumus. Didelė prošvaisa leis įveikti kelionių metu pasitaikančias kliūtis.

Akumuliatoriumi varomas automobilis nereiškia, kad jūsų vaikas gali jį vairuoti visiškai laisvai - visada galite kontroliuoti jo greitį naudodami nuotolinio valdymo pultelį. Šis modelis tinka vaikams nuo 3 metų, tačiau ir jaunesni vairuotojai gali juo naudotis prižiūrimi tėvų.

1589293798
11 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5908275990949