Akumuliatorinio pistoleto putų šoviniai 82 cm besisukantis dėtuvė geltonos spalvos-Žaislai, Žaisliniai ginklai ir šoviniai, Žais

Akumuliatorinio pistoleto putų šoviniai 82 cm besisukantis dėtuvė geltonos spalvos

63,42 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Akumuliatorinio pistoleto putų šoviniai 82 cm besisukantis dėtuvė geltonos spalvos

Žaislai, imituojantys ginklus, yra labai paplitę berniukų žaidimuose. Jie paįvairina žaidimą ir kartu padeda suvaidinti įvairius žaidimo scenarijus. Jie taip pat padeda vaikams lengviau įsijausti į drąsių karių ir su nusikaltimais kovojančių didvyrių vaidmenį. Turėdamas tokį ginklą vaikas gali smagiai ir saugiai leisti laiką su draugais ar šeima žaisdamas aktyvius žaidimus.

Pistoletas turi besisukančią dėtuvę, į kurią galima lengvai sutalpinti iki 20 šovinių. Šaudymo nuotolis - 14 m! Pistoleto viršuje sumontuotas taikiklis leidžia tiksliau nusitaikyti. Norėdami šaudyti, tiesiog patraukite rankeną atgal ir paspauskite gaiduką! Didžiulė dėtuvė leidžia greitai išstumti šovinius ir ilgiau džiaugtis, nes nereikia kaskart perkrauti. Norėdami paleisti pistoletą, įdėkite į jį atitinkamas baterijas, įdėkite žurnalą, perjunkite jungiklį į "ON" funkciją ir baigta. Linksmybės gali prasidėti .

Vaikiškas putplasčio šautuvas pagamintas patvirtintos plastikinės medžiagos. Jo konstrukcija primena tikro pistoleto konstrukciją, tačiau yra labai saugi - neturi aštrių galų ar dalių. Žaislą valdyti labai paprasta, tačiau jis suteikia daug džiaugsmo.

Rinkinio elementai:

- putplasčio pistoletas

- putplasčio amunicija 20 vnt.

Šautuvo matmenys:

82 cm x 27 cm x 17 cm

Šovinių dėtuvės skersmuo:

šaudyklės skersmuo: 12 cm

Kulkos ilgis:

šovinio ilgis: 7 cm

Pakuotės matmenys:

86 cm x 33 cm x 18 cm

Pistoletas tinka visiems vyresniems nei 6 metų vaikams. Maitinamas keturiomis 1,5 V AA tipo baterijomis, kurios į komplektą neįtrauktos. Jis pagamintas iš patvirtintų, saugių ir aukščiausios kokybės medžiagų, todėl turi CE sertifikatą ir yra pagamintas pagal standartą EN 71.

KITA
1360056697
15 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5903802458442