Besisukantis skydas, šviečiantis tamsoje, strėlė, pistoletas, arkadinis žaidimas-Žaislai, Žaisliniai ginklai ir šoviniai, Žaisli

Besisukantis skydas, šviečiantis tamsoje, strėlė, pistoletas, arkadinis žaidimas

24,80 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Besisukantis skydas, šviečiantis tamsoje, šautuvas su strėlėmis Arkadinis žaidimas

Šautuvas yra žaislas, kurį turi beveik kiekvienas mažas berniukas. Puikus pramogavimas lauke, namuose, o dabar ir tamsoje. Ginklas, turintis įspūdingus šviesos efektus. Nuostabus ryškiai žaliai šviečiantis skydas išsiskirs tamsoje. Pradėkite linksmintis, tikroviškas žaislo dizainas, puikiai atkartojantis jo prototipą, užims jūsų berniuką ilgoms valandoms.

Pateiktas ginklas turi spyruoklinį paleidiklį, tereikia užtaisyti strėlę, perkrauti ir šaudyti ! Bus įdomu pažiūrėti, kam pavyks nušauti kuo daugiau taikinių iš taikiklio. Šeši priešininkai, pakabinti ant taikinio, yra priešai . Laikas pasipraktikuoti šaudymo įgūdžius. Nusitaikyk ir šaudyk! Kovok su kosmoso priešais!

Nedidelė dėtuvė po pistoletu užtikrins, kad visada turėtumėte šovinių po ranka. Net tamsoje negalėsite nepastebėti taikinio, nes visas taikinys su magnetinėmis pakabomis yra apsuptas ryškiai žalia medžiaga, kuri naktį švyti. Šaudant šūviu švyti ir sviediniai, todėl galėsite kontroliuoti strėlių skrydžio trajektoriją.

Rinkinį sudaro:

- šautuvas,

- besisukantis taikinys

-strėlių dėtuvė

- 6 šaudymo taikiniai

- 12 strėlių

Pistoleto matmenys:

22 cm x 14 cm x 4 cm

Taikinio matmenys:

24 cm skersmuo

15 cm pločio

Strėlės ilgis:

7 cm ilgio strėlė

Pakuotės matmenys:

43 cm x 26 cm x 9 cm

Rinkinys tinka visiems vyresniems nei 4 metų vaikams. Taikinį maitina dvi 1,5 V AA baterijos. Jis pagamintas iš sertifikuotų, saugių ir aukščiausios kokybės medžiagų, todėl turi CE sertifikatą, o jo gamyba atitinka standartą EN 71. Pistoletas ir pridedami priedai supakuoti į pilką, estetišką dėžutę.

KITA
1360056697
29 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5904665991367